Γενικός Δείκτης:765.35-0.05%
EUR/USD: 1.17

Ο "Asty" του block chain

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Του Κώστα Τσαούση

Ο Astyanax Kakanakis, Co-founder και CEO της ελληνο-σουηδικής startup Norbloc, που εξασφάλισε στους γύρους χρηματοδότησης στους οποίους συμμετείχε 2 εκατομμύρια δολάρια, θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Startup Grind Athens για το 2018 (16 Ιανουαρίου 2018, το απόγευμα στις 6 στο Found.ation ). Μάλιστα, η εταιρεία του Αστυάνακτος αποτέλεσε και την πρώτη επένδυση του Marathon VC (με ιδρυτές τον Γιώργο Τζιραλή και τον Πάνο Παπαδόπουλο). 

Σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών διαβάζουμε: «Έχοντας μακρά εμπειρία στο finance industry, ο "Asty" είδε την ευκαιρία να ανέβει στο τρένο του block chain και να φτιάξει ένα προϊόν που υπόσχεται να απλοποιήσει τη Know-Your-Customer διαδικασία. Πρόκειται για ένα περίπλοκο πρόβλημα που αυτή τη στιγμή προκαλεί πονοκέφαλο σε όλους τους χρηματο-οικονομικούς οργανισμούς (τράπεζες, ασφαλιστικές, κτλ) και άρα στοχεύει σε μια τεράστια αγορά δισεκατομμυρίων παγκοσμίως.

Μετά το hype του Bitcoin βλέπουμε με χαρά την τεχνολογία του block chain να αξιοποιείται από τις startup και μάλιστα με Ελληνικό πρόσημο. Ελάτε λοιπόν την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στο Found.ation για να μάθουμε περισσότερα από τον άνθρωπο που έκανε πράξη των decentralized networks, τα peer-2-peer transactions και την κρυπτογραφία ως σύνολο».

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required