Γενικός Δείκτης:707.77-0.68%
EUR/USD: 1.17

Συνένωση δυνάμεων για καλό σκοπό

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Δύο εταιρείες από το egg της Eurobank –η HandsUp και η Greeking.me- επέλεξαν να συνεργαστούν και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Πιο συγκεκριμένα, η HandsUp το πρώτο πρακτορείο διερμηνέων νοηματικών γλωσσών και υπηρεσιών προσβασιμότητας για κωφούς και βαρήκοους, διοργάνωσε σε συνεργασία με τη Greeking.me ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας. Περισσότεροι από 50 κωφοί και βαρήκοοι συμπολίτες μας, παρακολούθησαν σε 2 οργανωμένα group τις ξεναγήσεις στη νοηματική γλώσσα και απόλαυσαν για πρώτη φορά μία ξενάγηση στα σημαντικότερα σημεία της Αρχαίας Αγοράς.

Η HandsUp δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες σε κωφούς και βαρήκοους πολίτες για ισότιμη πρόσβαση στην ενημέρωση. Η δυναμική ομάδα της απαρτίζεται από έμπειρους διερμηνείς Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και επιτελείο που οργανώνει το υλικό της, δημιουργεί και αναπαράγει βίντεο προσβάσιμα σε κωφούς και βαρήκοους χρήστες της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Στόχος της, η ισότιμη πρόσβαση των πολιτών με πρόβλημα ακοής σε ποικίλες ειδήσεις και πληροφορίες κοινωνικού, πολιτικού, πολιτιστικού ενδιαφέροντος, ενημερώσεις και μετάδοση γεγονότων που συμβαίνουν εκείνη την στιγμή.

Η ομάδα HandsUp αναλαμβάνει επίσης να δημιουργήσει το δικό σου Video, προσβάσιμο σε κωφούς και βαρήκοους χρήστες και να στο επιστρέψει με παράλληλη απόδοση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Φιλοδοξία της HandsUp είναι η συνεργασία με πολιτιστικούς, πολιτικούς, καλλιτεχνικούς και κάθε ενδιαφέροντος φορείς, οι οποίοι μαζί μας θα προσφέρουν ισότιμη πρόσβαση σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής!

Πάντως, η συνεργασία της με την Greeking.me δεν θα είναι η μοναδική στο χώρο. Ακολουθούν και άλλες πολύ σύντομα!

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required