Γενικός Δείκτης:725.410.46%
EUR/USD: 1.1329

Τέσσερις ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Του Κώστα Τσαούση

Η Workathlon, μια από τις πλέον επιτυχημένες startups της νέας γενιάς, έχει βάλει στο φουλ τις μηχανές εδραιώνοντας με τις πρωτοβουλίες της (στο πλαίσιο της βασικής δραστηριότητας της) την θέση της στην αγορά. Με την εμπειρία και την γνώση της ιδρυτικής ομάδας αλλά και του team που «τρέχει» την εταιρεία, προχωρά μέσα στο 2019 σε 4 ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας σε 4 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα!

Όπως διαβάζουμε σε ενημερωτικό σημείωμα των διοργανωτών η Workathlon «παρατηρώντας την μεγάλη απήχηση που είχε η περσινή 1η Διαδραστική Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της που πραγματοποιήθηκε στο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον περισσότερων από 400 Ξενοδοχοϋπαλλήλων και κορυφαίων Ξενοδοχείων όπως των Costa Navarino, Amanzoe, Sani Resort, Daios Cove, Ledra Hotels & Villas, φέτος ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ικανοποιήσει την τόσο αυξημένη ζήτηση των Ξενοδόχων για το τέλειο ταίρι για το Ξενοδοχείο τους, όσο και των Υποψηφίων για τον ιδανικό εργοδότη!».

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των διοργανωτών «η Θεσσαλονίκη θα δώσει το σήμα εκκίνησης της φετινής σειράς ξενοδοχειακών ημερών καριέρας στις 17 Ιανουαρίου 2019. Λίγες μέρες μετά, και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου, η Κρήτη παραλαμβάνει τη σκυτάλη, ενώ η Ρόδος θα την υποδεχτεί στις 7 Φεβρουαρίου. Στις 14 Φεβρουαρίου, ο κύκλος κλείνει στην Αθήνα με ιδιαίτερες εκπλήξεις όσους αγαπούν τη φιλοξενία».

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές επισημαίνουν: «H ιδανική ευκαιρία για τα Ξενοδοχειακά Ταλέντα που αναζητούν εργασία είναι τώρα! Την μέρα εκείνη δεν θα τους δοθεί μόνο η ευκαιρία δικτύωσης με τα καλύτερα Ξενοδοχεία της χώρας, αλλά θα έχουν και πρόσβαση στο Interactive Forum που θα διαδραματίζεται ταυτόχρονα. Ειδήμονες της αγοράς θα απαντούν σε φλέγοντα ερωτήματα και θα μοιράζονται τις γνώσεις τους με σκοπό να βοηθήσουν τα Ξενοδοχειακά ταλέντα να λύσουν απορίες σχετικά με την επαγγελματική τους πορεία. Για να δηλώσουν συμμετοχή και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία αρκεί ένα κλικ στους συνδέσμους: Θεσσαλονίκη – Κρήτη – Ρόδος - Αθήνα
Τα δεδομένα στη στελέχωση των Ξενοδοχείων συνεχώς αλλάζουν, γι' αυτό η Workathlon θέλει να είναι πάντα μέσα στις εξελίξεις και να ανταποκρίνεται στο υψηλό επίπεδο της ελληνικής Φιλοξενίας – και γιατί όχι, να το ανεβάζει ακόμη ψηλότερα!».

Και για το τέλος, δύο λόγια παραπάνω για την Workathlon και τη διαδρομή της: «Η εταιρεία, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία και resorts. H εταιρία μας ιδρύθηκε το 2015, όταν σχεδιάστηκε η 1η έκδοση της πλατφόρμας. Παρατηρώντας την άμεση ανταπόκριση της αγοράς, λανσάραμε το Νοέμβριο του 2016 τη 2η έκδοση της πλατφόρμας με αναβαθμισμένα εργαλεία και πρωτοποριακές εφαρμογές, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους συγκαταλεγήκαμε στο Top 10 στο 2ο Διαγωνισμό για νεοφυείς επιχειρήσεις του MIT Enterprise Forum Greece. To Μάιο του 2017, η Workathlon βραβεύτηκε στον 7ο διαγωνισμό "Innovation & Technology", ενώ τον Ιούλιο του 2017 κερδίσαμε το 1ο «Βραβείο Κριτών» στο πρόγραμμα Reload Greece Challenge'17. Η Workathlon συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Σχεδιασμένη από Ξενοδόχους προς Ξενοδόχους και συνδυάζοντας την γνώση του κλάδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Workathlon έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 150 Ξενοδόχων και εκατοντάδων Ξενοδοχοϋπαλλήλων».

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required