Γενικός Δείκτης:778.420.64%
EUR/USD: 1.1246

Health Tech στο Open Coffee

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Από μια ανάρτηση του Γιώργου Τζιραλή – διοργανωτή του Open Coffee- έμαθα το πρόγραμμα της 101ης αθηναϊκής συνάντησης (Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, Αμφιθέατρο Μουσείου Μπενάκη επι της Οδού Πειραιώς). 

Η συνάντηση, όπως διαβάζω, είναι «αφιερωμένη σε τεχνολογικές εταιρείες από τον ευρύτερο κλάδο της υγείας. Ένας αυξανόμενος αριθμός ελληνικών startups εστιάζει και πρωτοπορεί στον χώρο αυτό – τρεις από αυτές θα βρεθούν στη σκηνή του Μπενάκη:

- Ο Γιώργος Παπαγιαννάκης, συνιδρυτής και CEO/CTO, θα παρουσιάσει την ORamaVR (http://oramavr.com/). Το λογισμικό της ORamaVR φέρνει το Virtual Reality στην ιατρική εκπαίδευση και χρησιμοποιείται ήδη από κορυφαία ευρωπαϊκά και αμερικανικά ιδρύματα, εκπαιδεύοντας χειρούργους, για πρώτη φορά, σε συνεργατικά εικονικά περιβάλλοντα μοναδικής ακρίβειας και πιστότητας.

- Ο Λάμπρος Διγώνης, συνιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει την InSyBio (https://www.insybio.com/). Τα προϊόντα λογισμικού της InSyBio Ltd χρησιμοποιούνται καθημερινά από εκατοντάδες μοριακούς βιολόγους και ερευνητές σε όλο τον κόσμο για την γρήγορη και αξιόπιστη ανάλυση βιολογικών δεδομένων και την ανακάλυψη πιθανών βιοδεικτών ασθενειών.

- Ο Κίμων Αγγελίδης, ιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει την Vivante Health (https://vivantehealth.com/). Τα προϊόντα λογισμικού της Vivante Health βοηθούν στην καταπολέμηση χρόνιων στομαχικών διαταραχών, αξιοποιώντας εύρος δεδομένων που εκτείνεται από την καταγραφή διατροφικών συνηθειών ως την ανάλυση μικροοργανισμών και DNA. Η Vivante Health έχει λάβει χρηματοδότηση 8.5 εκ. δολ. και απασχολεί 70 επιστήμονες και μηχανικούς σε Αθήνα και Χιούστον, Τέξας».

. Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο μπαρ. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Θα βρείτε περισσότερα στο www.opencoffee.gr.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required