Γενικός Δείκτης:778.420.64%
EUR/USD: 1.1245

Έρχεται το StartupNow Academy!

  • Print
Προσθήκη σχολίου

του Κώστα Τσαούση

Η παρέα του Χρήστου Νικολούδη και της startup Mantis Business Innovation μετά την ανταπόκριση και επιτυχία σε όλα τα επίπεδα που είχε η διοργάνωση του StartupNow Forum συνεχίζει τις πρωτοβουλίες της με νέα δύναμη και ορμή αλλά και περισσότερη γνώση και εμπειρία γύρω από τις πραγματικές συνθήκες /ανάγκες του εγχώριου οικοσυστήματος καινοτομίας.

Σε μια ανάρτηση στο fb μάθαμε τη συνέχεια: «H οικογένεια StartupNow ξεκινάει το StartupNow Academy που περιλαμβάνει μια σειρά από acceleration programs.

Πρώτο στη σειρά ως ειδικότητα της Mantis Business Innovation, το Finance Acceleration Program (https://bit.ly/2UxKjAY)!

Το StartupNow Finance Acceleration Program είναι ένα εντατικό πρόγραμμα στο οποίο οι συμμετέχοντες εφαρμόζουν την τακτική learning by doing πάνω στο δικό τους επιχειρηματικό εγχείρημα. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων μεντόρων οι συμμετέχοντες εκπονούν μια ενδελεχή χρηματοοικονομική ανάλυση για το προϊόν που αναπτύσσουν και προετοιμάζουν το επενδυτικό τους σχέδιο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

-Early stage & Innovation Idea Stage Startups
-Tech SMEs
-Startup Founders & CFOs
-Νέους επιχειρηματίες
-Στελέχη επιχειρήσεων για ανάπτυξη νέων προϊόντων

Κατά τη διάρκεια εξέλιξης του προγράμματος οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν και ολοκληρώνουν όλους τους χρηματοοικονομικούς δείκτες που χρειάζονται στο Pitch Deck ενώ εκπαιδεύονται και στους οικονομικούς όρους τους οποίους περιλαμβάνει η χρηματοοικονομική έκθεση την οποία παραλαμβάνουν ώστε να μπορούν να μιλάνε με περισσότερη αυτοπεποίθηση με επενδυτές. Οι παροχές που συνεπάγεται το πρόγραμμα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα εξής:

1. Επιχειρηματική Αξιολόγηση
2. Επικύρωση Παραδοχών Επιχειρηματικού Σχεδίου
3. Επικύρωση των Revenue Models
4. Εκπόνηση Χρηματοοικονομικής Έκθεσης
5. Oικονομική Απόδοση
6. Δημιουργία του Pitch Deck
7. Είσοδο στο StartupNow Gate
8. Eκπαίδευση
9.Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
Η εκκίνηση γίνεται το πρωί του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019 ( 10 π.μ. – 4 μ.μ.) στις εγκαταστάσεις του προγράμματος The Egg της Eurobank (Λεωφόρος Συγγρού 190, Καλλιθέα).

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ανατρέξτε στην ατζέντα μας : https://bit.ly/2UxKjAY

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required