Γενικός Δείκτης:698.742.6%
EUR/USD: 1.17

Cameron Winklevoss: O άνθρωπος με τα περισσότερα bitcoin προβλέπει 20πλάσια άνοδο

  • ( UPD -11/12/2017 09:42 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ο Cameron Winklevoss, που θεωρείται είναι ένας από τους ανθρώπους με τα περισσότερα bitcoin στην κατοχή του, πιστεύει ότι τα κέρδη του κρυπτονομίσματος το 2017 είναι μόνο η αρχή. Ο ίδιος προβλέπει ότι η αξία του θα αυξηθεί έως και 20 φορές, καθώς οι επενδυτές έχουν αρχίσει να το θεωρούν σαν μια αναβάθμιση σε χρυσό.

Να σημειωθεί ότι ο Cameron Winklevoss και ο δίδυμος αδερφός του Tyler Winklevoss έγιναν διάσημοι ανά τον κόσμο για το γεγονός ότι μήνυσαν τον Μark Zuckerberg ισχυριζόμενοι πως τους έκλεψε την ιδέα για το Facebook. Τότε οι δύο πλευρές προχώρησαν σε διακανονισμό 65 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην πορεία τα δυο αδέρφια αφιέρωσαν μέρος της περιουσίας τους στο κρυπτονόμισμα προσπαθώντας να κερδίσουν την έγκριση για ένα «όχημα» συναλλαγών του bitcoin.

Ο Winklevoss βασίζει την προβολή των τιμών του στην αξία του χρυσού στην αγορά, την οποία εκτιμά σε περίπου 6 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ άλλοι την υπολογίζουν σχεδόν στα 7,5 τρισεκατομμύρια δολάρια.

«Οι επενδυτές αρχίζουν να αγκαλιάζουν την ιδέα ότι το bitcoin "εξορύσσεται" από υπολογιστές που εκτελούν πολύπλοκες υπολογισμούς και είναι πιο φορητό και διαιρέσιμο από το πολύτιμο μέταλλο» είπε.

Τα δυο αδέρφια δήλωσαν το 2013 ότι είχαν στην κατοχή τους bitcoins αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων. Εάν έχουν διατηρήσει αυτό το μερίδιο η αξία τους σήμερα υπολογίζεται σε 1,7 δισ. δολάρια.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required