Γενικός Δείκτης:699.891.44%
EUR/USD: 1.18

Κάιλι Τζένερ: Με ένα tweet έκανε τη Snapchat να χάσει $ 1,4 δισ

  • ( UPD -23/02/2018 11:35 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η «ναυαρχίδα» της Snap Inc που δεν είναι άλλη από τη διάσημη πλατφόρμα Snapchat έχασε αρκετή από τη λάμψη της καθώς με ένα και μόνο tweet η celebrity  Κάιλι Τζένερ κατάφερε να την κάνει να χάσει 1,4 δισ. δολάρια, καθώς η μετοχή της έκανε βουτιά 6%!

Τι έγραψε η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν; «Υπάρχουν και άλλοι που δεν ανοίγουν το Snapchat πια; Ή είμαι μόνο εγώ;... αυτό είναι τόσο λυπηρό», έγραψε η Τζένερ και προκάλεσε έκρηξη μεγατόνων...

kaili1

Είτε λόγω των  απαιτήσεων που έχει η νεοαποκτηθείσα από τη Τζένερ ιδιότητα της μητρότητας ή ο επανασχεδιασμός του μέσου κοινωνικού δικτύωσης . Το γεγονός πάντως είναι πως το tweet της Τζενέρ τράβηξε την προσοχή και προκάλεσε παρόμοια σχόλια από τα 24,5 εκατ. ακολούθους της.

Το tweet του Τζένερ ακολούθησε αργά την Πέμπτη και η Maybelline New York, η οποία ρώτησε τους ακολούθους της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αν θα πρέπει  να παραμείνει στην πλατφόρμα Snapchat. Η εταιρεία προϊόντων ομορφιάς που ανήκει στην εταιρεία L'Oreal SA με έδρα στο Παρίσι,  έγραψε ότι τα views στο Snapchat έχουν μειωθεί δραματικά, αλλά ότι εξακολουθεί να συνδέεται με τους ακολούθους της.

Ο αναλυτής της Citigroup Mark May υποβάθμισε τη μετοχή από buy σε neutral,  όταν παρατήρησε τα αρνητικά σχόλια μετά τον επανασχεδιασμό του Snapchat. Ο ίδιος εκτιμά ότι τα σχόλια αυτά θα επηρεάσουν αρνητικά τα οικονομικά αποτελέσματα.

Εν τω μεταξύ, την ώρα που η αρνητική κριτική για την εφαρμογή παίρνει φωτιά, ο CEO,  Evan Spiegel, αναμέννεται να ανακηρυχθεί σε ένα από τα πιο καλοπληρωμένα στελέχη στις ΗΠΑ. μπορεί να γίνει ένα από τα υψηλότερα καταβληθέντα στελέχη στις ΗΠΑ. Μετά την IPO της εταιρείας τον περασμένο Μάρτιο, ο Spiegel έλαβε 636,6 εκατ. δολ. που θα καταβληθούν ως το 2020.

Λίγο αργότερα η Kylie Jenner έγραψε ένα ακόμα tweet, απολογητικό «ακόμα σε αγαπώ snap... πρώτη μου αγάπη» ωστόσο το κακό είχε γίνει.

kaili99

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: Yes

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required