Γενικός Δείκτης:836.78-0.86%
EUR/USD: 1.1284

Mark Rober: Του έκλεψαν ένα πακέτο, κι αυτό τον έκανε «σταρ» στο youtube

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο. Αλλά για τον Mark Rober, είναι πολύ πιο γλυκό να σερβίρεται έξυπνα, ευωδιαστά και καλυμμένη με λάμψη.

Ο πρώην αστέρας του μηχανολογκού τμήματος της NASA που έγινε "αστέρας" στο YouTube έλαβε θερμές επιδοκιμασίες σε απευθείας σύνδεση αφού σχεδίασε μια παγίδα για να εκδικηθεί όλους εκείνους που έχουν πέσει θύματα ενός νέου κύματος εγκλήματος στις γειτονιές: Κλέβουν δέματα που παραδίδονται- αφήνονται έξω από τα σπίτια.

Ο Rober πέρασε έξι μήνες συνδυάζοντας πληροφορίες από το GPS, κάμερες και διάφορα περίεργα στοιχεία σε έναν περίπλοκο και διασκεδαστικό μηχανισμό, αφού ανακάλυψε ότι ληστές είχαν κλέψει ένα δέμα που είχε παραγγείλει από την Amazon και που ο διανομέας το είχε αφήσει έξω από την πόρτα του.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του, ο 38χρονος, ο οποίος βοήθησε στο σχεδιασμό του Curiosity Rover της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας, δήλωσε ότι η τεχνική του εμπειρία του έδωσε τη δυνατότητα να "πάρει θέση" αφού η αστυνομία του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο και τον έκανε να αισθάνεται "αδύναμος".

"Αν κάποιος θα έφτιαχνε ένα πακέτο εκδίκησης... και θα εξαντλούσε τις εξειδικευμένες γνώσεις του για αυτό, θα ήμουν εγώ", δήλωσε ο Rober, ο οποίος πέρασε εννέα χρόνια με εργαζόμενος στις υπηρεσίες της NASA.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required