Γενικός Δείκτης:776.4-0.26%
EUR/USD: 1.1216

Βροχή τα λουκέτα σε μπαρ, παιδότοπους αλλά και κυλικείο ιδιωτικής κλινικής

  • ( UPD -22/04/2018 13:13 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

«Έβρεξε» λουκέτα σε νυχτερινά μαγαζιά, εστιατόρια, παιδότοπους, κέντρα αισθητικής, κατάστημα νυφικών αλλά και σε κυλικείο γνωστού ιδιωτικού μαιευτηρίου.

Η ΑΑΔΕ συνεχίζοντας τους έλεγχους και μετά το Πάσχα για την αποκάλυψη κρουσμάτων φοροδιαφυγής εντόπισε πολλές περιπτώσεις επιχειρήσεων που δεν έκοβαν αποδείξεις και προχώρησε σε 48ωρο λουκέτο των λειτουργιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί ελεγκτές της ΑΑΔΕ βρέθηκαν σε κυλικείο γνωστής ιδιωτικής κλινικής στα βόρεια προάστια και διαπίστωσαν ότι δεν κόπηκαν 48 αποδείξεις σε διάστημα δύο ωρών, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε 48ωρο λουκέτο.

Αντίστοιχα λουκέτο μπήκε και σε γνωστό κοκτέιλ μπαρ στη Γλυφάδα που δεν έκοψε 14 αποδείξεις αλλά και σε αντίστοιχο μαγαζί στον Πειραιά για 11 αποδείξεις.

Στην Καλλιθέα κλειστός για δύο ημέρες θα παραμείνει παιδότοπος αφού από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι δεν κόπηκαν 10 αποδείξεις αξίας 1.143 ευρώ.

Παραβάσεις εντοπίστηκαν σε κέντρο αισθητικής (μανικιούρ-πεντικιούρ) στο Μοσχάτο, που δεν έκοψε 65 αποδείξεις αλλά και στην Χαλκίδα για 92 αποδείξεις, ενώ ινστιτούτο αισθητικής στη Θήβα δεν έκοψε 52 αποδείξεις αξίας 1.136 ευρώ

Στη συμπρωτεύουσα, εντοπίστηκε γνωστό wine bar και εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που επίσης δεν έκοβε αποδείξεις ενώ στην Λάρισα πριν από δυο εβδομάδες σε κέντρο που τραγουδούσε ο Λευτέρης Πανταζής μπήκε λουκέτο για μη έκδοση 13 αποδείξεων για φιάλες, 193 αποδείξεων για ποτά και 152 αποδείξεων για λουλούδια συνολικής αξίας 5.400 ευρώ.

Τέλος, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ εντόπισαν επίσης κατάστημα νυφικών στη Λιβαδειά όπου το 2017 δεν είχε κόψει απόδειξη 9.605 ευρώ για αγορά νυφικού αλλά και φέτος για νυφικό αξίας 3.205 ευρώ

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required