Γενικός Δείκτης:778.420.64%
EUR/USD: 1.1245

ΕΦΚΑ: Παράταση στο διαγωνισμό για το Esperia της Σταδίου και το διατηρητέο της Ζαλοκώστα

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Της Στεφανίας Σούκη

Παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής των προσφορών για το πρώην ξενοδοχείο Esperia της οδού Σταδίου αλλά και το διατηρητέο κτίριο της οδού Ζαλοκώστα το οποίο επίσης προορίζεται για πεντάστερο ξενοδοχείο.

Πρόκειται για τους διαγωνισμούς που πραγματοποιεί ο ΕΦΚΑ, στο πλαίσιο της αξιοποίησης κενών ακινήτων του υπουργείου Εργασίας και οι λόγοι που οδηγούν στην παράταση έχουν να κάνουν, σύμφωνα με τη διοίκηση του φορέα αφενός «με το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για τα δύο ακίνητα και αφετέρου για να διευκολυνθεί η συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών συμμετοχής».

Η προθεσμία για την υποβολή φακέλων συμμετοχής για το πρώην Εsperia παρατείνεται για τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ για το έτερο κτίριο της Ζαλοκώστα 7 για τις 21 Νοεμβρίου.

Το πρώην Εsperia επί των οδών Σταδίου 22 και Εδουάρδω Λω, διαθέτει επιφάνεια 12.235 τ.μ. και χρησιμοποιήθηκε από το 1993 μέχρι το έτος 2010 ως ξενοδοχείο 4 αστέρων, ενώ τώρα προορίζεται για πεντάστερη μονάδα.

Το διατηρητέο κτίριο επί της οδού Ζαλοκώστα 7, έχει επιφάνεια 1.854 τ.μ. κι επίσης προορίζεται για ξενοδοχείο πολυτελείας.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required