Γενικός Δείκτης:698.742.6%
EUR/USD: 1.17

COSMOTE: Για πρώτη φορά απεριόριστο video & music streaming στο κινητό

  • ( UPD -06/10/2017 12:26 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η COSMOTE σπάει ξανά τους κανόνες του Mobile Internet και προσφέρει απεριόριστα data για video και music streaming από το κινητό με το νέο πακέτο PLAY NOW UNLIMITED. Για πρώτη φορά οι πελάτες της COSMOTE έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν άφοβα το αγαπημένο τους περιεχόμενο, όπως βίντεο, ταινίες, σειρές, αθλητικούς αγώνες και να ακούνε τη μουσική που επιθυμούν, χωρίς να καταναλώνουν ούτε ένα MB του προγράμματός τους[1].

Τα τελευταία χρόνια η ανάγκη να βλέπουμε βίντεο και να ακούμε μουσική από το κινητό μας, το λεγόμενο streaming, έχει αυξηθεί δραματικά. Μόνο στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που διέθεσε η COSMOTE, το streaming αντιστοιχεί στο 30% της συνολικής κίνησης δεδομένων από το κινητό. Από το 2016 έως το 2017, η κίνηση streaming τετραπλασιάστηκε, ενώ από εκεί που καταναλώναμε περίπου 5 terrabytes την ημέρα το 2014, σήμερα καταναλώνουμε γύρω στα 45 terrabytes.

Μάθετε περισσότερα στοιχεία για το streaming, στο βίντεο που ακολουθεί:

Ανταποκρινόμενη, λοιπόν, στις ανάγκες των πελατών της, η COSMOTE προσφέρει απεριόριστα data για video και music streaming από το κινητό με το νέο πακέτο PLAY NOW UNLIMITED. Για πρώτη φορά οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να βλέπουν ξένοιαστα στο κινητό τους περιεχόμενο, όπως βίντεο, ταινίες, σειρές, αθλητικούς αγώνες και να ακούνε τη μουσική που επιθυμούν.

Ο κ. Κώστας Νεμπής, Chief Commercial Officer Οικιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ, δήλωσε: σχετικά «Η COSMOTE απαντά στην ανάγκη των καταναλωτών για περισσότερο streaming από το κινητό τους, και για άλλη μία φορά σπάει τους κανόνες στο Mobile Internet. Απελευθερώνουμε πλήρως το video και music streaming στις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς πλατφόρμες περιεχομένου για τους συνδρομητές μας, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά».

_2YK9907.jpg

Τι προσφέρει το νέο πακέτο PLAY NOW UNLIMITED

Με το νέο πακέτο, που παρέχεται από 20€/μήνα σε τιμή προσφοράς μόνο με 15€/μήνα2, όλοι οι πελάτες συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες), καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής της COSMOTE, έχουν στο κινητό τους τη δυνατότητα:

Να βλέπουν χωρίς περιορισμό, βίντεο από τους μεγαλύτερους παρόχους και πλατφόρμες video streaming παγκοσμίως, το YouTube, το Amazon Prime, το Netflix και το Mubi, αλλά και τηλεόραση στην Ελλάδα από την COSMOTE TV.

Να ακούν απεριόριστα την αγαπημένη τους μουσική μέσα από το Spotify, το Apple Music, το Deezer και το Tidal.

Η COSMOTE θα εμπλουτίζει συνεχώς τη λίστα των παρόχων για απεριόριστο video και music streaming, για να απολαμβάνουν οι πελάτες της ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο και να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία Mobile Internet που εξασφαλίζει το δίκτυο κινητής COSMOTE, το δίκτυο με την μεγαλύτερη κάλυψη 4G και 4G+ στην Ελλάδα, που ξεπερνά το 97% και το 86% αντίστοιχα του πληθυσμού.

Η δυνατότητα για απεριόριστο video & music streaming στο κινητό, είναι το δεύτερο βήμα που κάνει η COSMOTE για την απελευθέρωση του Mobile Internet. Έρχεται σε συνέχεια της καλοκαιρινής της υπόσχεσης για περισσότερο Mobile Internet, μέσα από τα νέα οικονομικά πακέτα COSMOTE GIGA NOW, τα οποία παρέχουν σε όλους τους συνδρομητές της ακόμη περισσότερα data, όποτε τα χρειάζονται.

Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο PLAY NOW UNLIMITED στο www.spametouskanones.gr

1.Το PLAY Now Unlimited δεν περιλαμβάνει τυχόν συνδρομές για πρόσβαση στο περιεχόμενο των παρόχων.

2.Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required