Γενικός Δείκτης:754.36-1.6%
EUR/USD: 1.17

LeasePlan Hellas: Και αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος ο CFO Κ. Πετρούτσος

  • ( UPD -03/10/2017 15:08 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Τον ρόλο του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου (Deputy Managing Director) στην LeasePlan Hellas ανέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Πετρούτσος (φωτ.), ο οποίος παράλληλα διατηρεί τα καθήκοντα του ως Οικονομικός Διευθυντής (CFO) της εταιρείας.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, η νέα θέση και οι διευρυμένες αρμοδιότητες του κ. Πετρούτσου ήρθαν ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στην LeasePlan Hellas τα τελευταία 12 χρόνια, στην διάρκεια των οποίων ο ίδιος συνέβαλλε δυναμικά στην εδραίωση της LeasePlan ως μίας από τις κορυφαίες εταιρείες μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων στην Ελλάδα.

Διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια εργασιακής προϋπηρεσίας, ο κ.Πετρούτσος μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Finance & ICT Director στην SONY Music και Finance Manager σε εταιρείες του ομίλου Toyota.

Σημειώνεται πως η τοποθέτησή του ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου αποτέλεσε ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της LeasePlan Hellas.

Ο Κωνσταντίνος Πετρούτσος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μου τιμή να αναλαμβάνω τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της LeasePlan Hellas, διατηρώντας παράλληλα τα καθήκοντα μου ως Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας. Μετρώντας 12 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στην LeasePlan, θα συνεχίσω να συμβάλλω, ώστε να εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της μίσθωσης και της μετακίνησης για την ελληνική και την παγκόσμια αγορά.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas και Head of Central Eastern Europe Region του Ομίλου LeasePlan, κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην LeasePlan Hellas να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε διαρκώς μαζί με τους ανθρώπους μας, που αποτελούν το κινητήριο όχημα της εταιρείας μας. Πιστεύουμε πως οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος Πετρούτσος ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής, θα ενισχύουν σημαντικά τη θέση μας στην ελληνική αγορά, επιτρέποντας μας να επιτύχουμε ως ομάδα ακόμα περισσότερα στον τομέα της μετακίνησης.»

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required