Γενικός Δείκτης:754.36-1.6%
EUR/USD: 1.17

Τα 20 χρόνια του γιόρτασε ο Όμιλος FDL

  • ( UPD -03/10/2017 15:08 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Παρουσία πελατών, συνεργατών και εργαζομένων, o Όμιλος FDL γιόρτασε τα 20 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, την περασμένη Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στο Γκολφ της Γλυφάδας. 

Ως ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος Όμιλος logistics στην Ελλάδα, η FDL θέλησε να μοιραστεί με την επαγγελματική της οικογένεια τα νέα του Ομίλου αλλά και τις εξελίξεις στον κλάδο σε μια ζεστή εκδήλωση στην οποία κυριάρχησαν οι ευχές για ολοένα και περισσότερη ανάπτυξη, αλλά και σχέδια για μελλοντικές συνεργασίες.

Οι κ.κ. Καρακουλάκης Βασίλης, Πρόεδρος και Μάμαλης Αχιλλέας, Διευθύνων Σύμβουλος του FDL Group (κεντρ. φωτ.) καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους και μέσα από τις τοποθετήσεις τους έδωσαν το στίγμα του Ομίλου για το μέλλον. Μεταξύ άλλων τόνισαν: «Η Foodlink γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας της στον επιχειρηματικό στίβο, γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο των logistics. Ο φάρος που μας οδηγεί όλα αυτά τα χρόνια είναι η ποιοτική ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Οι ανάγκες αυτές, είναι για εμάς προκλήσεις, είναι αυτές που μας κάνουν να τολμάμε και να καινοτομούμε, είναι που μας κάνουν να αναπτύσσουμε τη νέα γενιά logistics, είναι αυτές που μας δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσουμε μπροστά και να γίνουμε καλύτεροι. Κοινό όραμα δικό μας και των πελατών είναι να δημιουργήσουμε έναν εθνικό πρωταθλητή στα logistics, ηγέτη στον Ελληνικό χώρο με παρουσία στα Βαλκάνια ο οποίος θα φτάσει μαζί σας, αλλά και με περισσότερους ακόμα πελάτες αλλά και περισσότερες υπηρεσίες να γιορτάσει τα 30 ή 40 χρόνια και να μπορείτε όλο εσείς, να πείτε ότι είστε περήφανοι για τον Όμιλο FDL, για τη Foodlink, για εμάς, όσο περήφανοι νιώθουμε και εμείς για τους πελάτες μας, για εσάς».

entrance milestones

Βασικά στοιχεία για τον Όμιλο

Ο Όμιλος FDL παρέχει εξειδικευμένες λύσεις συνδυάζοντας ιδανικά τους ανθρώπους, τα συστήματα, τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες του. Η μητρική εταιρεία του Ομίλου FOODLINK Α.Ε, η μόνη εταιρεία του κλάδου εισηγμένη στο Χρηματιστήριο ΕΝ.Α Αθηνών, ιδρύθηκε το 1997 με όραμα να γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο κλάδο των Contract Logistics. Η εξειδικευμένη διευθυντική ομάδα και η πελατοκεντρική της προσέγγιση, απέδωσε σε επιτυχημένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες.

Ο όμιλος FDL αποτελείται από τη μητρική εταιρία FOODLINK και τις θυγατρικές εταιρίες, στις οποίες η FOODLINK συμμετέχει κατά 100%: VELOSTRANS, FOODLINK CYPRUS, FOODLINK ΒULGARIA, TRANSPORT LINK, EXPRESS LINK, DOTLINK.

Ο Όμιλος FDL εξυπηρετεί τους πελάτες του στην Ελλάδα μέσω ενός μεγάλου δικτύου διανομής που αποτελείται από δεκατρία κέντρα διανομής, εκ των οποίων τα περισσότερα βρίσκονται κυρίως στην Αττική.

Οι δραστηριότητες του Ομίλου επεκτείνονται επίσης στην Κύπρο μέσω τριών κέντρων διανομής και στη Βουλγαρία.

3d projection

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required