Γενικός Δείκτης:712.610.32%
EUR/USD: 1.17

Τον Φεβρουάριο στην Στοκχόλμη το PANORAMA WORLD FESTIVAL

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η 1η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Στοκχόλμης PANORAMA WORLD FESTIVAL (www.panoramawordfestival.com) ανοίγει τις πόρτες της σε λίγες ημέρες, στις 17 και 18 Φεβρουαρίου για το σουηδικό κοινό, στο εκθεσιακό κέντρο της πρωτεύουσας Stockholmsmässan.  Στο πλαίσιο της έκθεσης, η ημέρα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα επαγγελματιών, με εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν δρώμενα και για τον κλάδο του τουρισμού και για τους Έλληνες εξαγωγείς προϊόντων.

Αναλυτικότερα, στις 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται το 1ο Forum Τουρισμού – με τίτλο  «A PANORAMA view over Nordic market» όπου σημαντικοί ομιλητές θα παρουσιάσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τουριστικό προφίλ της Σουηδίας αλλά και της Σκανδιναβίας ευρύτερα, με θέματα όπως ποιες είναι οι σύγχρονες τάσεις, αναλύσεις του κλάδου και στατιστικά που θα καθοδηγήσουν τον επαγγελματία του τουρισμού που θέλει να απευθυνθεί στην Σκανδιναβική αγορά. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο World Trade Center κεντρικά στην Στοκχόλμη με τη συμμετοχή εκπροσώπων tour operators της Σκανβιναβίας κ.α.. Το τουριστικό Forum θα παρακολουθήσουν όλοι οι εκθέτες της Panorama World Festival, τουριστικοί πράκτορες και tour operators, δημοσιογράφοι του τουρισμού και bloggers, καθώς και επαγγελματίες του σουηδικού τουριστικού κλάδου.

Επιπλέον την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου διοργανώνεται το 1o Networking Event για τους Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων σε έναν διακεκριμένο χώρο – το Ατελιέ Γαστρονομίας Aveqia, https://aveqia.com/en/startpage/. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συνεργασία του διακεκριμένου Σεφ ELIAS, και με συμμετοχή επαγγελματιών του χώρου τροφίμων  που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Σουηδίας.

Σημαντικός αρωγός και υποστηρικτής της διοργάνωσης αυτής αποτελεί το γραφείο Εμπορικών & Οικονομικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Στοκχόλμη.

Η εκδήλωση αποτελεί μία βιωματική διεργασία και συγχρόνως μία πρωτοποριακή επαγγελματική προσέγγιση του Σουηδού επαγγελματία με στόχο την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Σουηδίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ξένοι προσκεκλημένοι (εισαγωγείς-αγοραστές) θα ενημερωθούν για την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα μέσα από τις δημιουργίες της ομάδας του διακεκριμένου chef ELIAS οι οποίοι θα μαγειρέψουν «ζωντανά» παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με προϊόντα των ελληνικών εταιριών που θα λάβουν μέρος. Στόχος είναι η δικτύωση των ελληνικών επιχειρήσεων με την Σουηδική αγορά τροφίμων.

H Panorama World Festival αποτελεί την φυσική εξέλιξη της τελευταίας MEDITERRANEAN PANORAMA τον περασμένο Μάρτιο 2017, την οποία κατέκλισαν περισσότεροι από 13.000 Σουηδοί επισκέπτες! Χιλιάδες και ακόμη περισσότεροι Σουηδοί αναμένεται να επισκεφθούν και την φετινή διοργάνωση, καθώς έχει καθιερωθεί πλέον ως η μοναδική εκθεσιακή διοργάνωση για τον τουρισμό, και κατ επέκταση την γαστρονομία και πολιτισμό, στην Σουηδία.

Οι συμμετοχές ειδικότερα από την Ελλάδα είναι σημαντικές, με κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς αλλά και εκπροσώπους από τον ιδιωτικό τουριστικό κλάδο, ενώ παράλληλα θα υπάρχει παρουσίαση και ελληνικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διοργανωθούν πολλαπλά events, εκδηλώσεις και δρώμενα, τα οποία και κερδίζουν τον Σουηδό επισκέπτη, γεμίζοντας έτσι έντονα πολιτισμικά χρώματα – όσο και «αρώματα» στην διοργάνωση.

Διοργανωτής της PANORAMA WORLD FESTIVAL είναι η εταιρία North Events.

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required