Γενικός Δείκτης:717.90.34%
EUR/USD: 1.1379

INTRALOT: Νέος πρόεδρος για το Sports Betting στις ΗΠΑ ο Fernando Ors Villarejo

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ο Όμιλος INTRALOT ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ. Fernando Ors Villarejo στη θέση του Προέδρου του Sports Betting στην INTRALOT INC, θυγατρικής του ομίλου στις ΗΠΑ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Αντώνιος Κεραστάρης, δήλωσε: "Με μεγάλη μου χαρά απευθύνω ένα θερμό καλωσόρισμα στον Fernando. Στη νέα εποχή του
Sports Betting στις ΗΠΑ, ο Fernando θα είναι υπεύθυνος για την αξιοποίηση αυτής της νέας τεράστιας ευκαιρίας για την INTRALOT, έχοντας εξολοκλήρου την ευθύνη του στοιχήματος και της λειτουργίας στις ΗΠΑ. Στη εποχή μετά την άρση της Ομοσπονδιακής απαγόρευσης (PASPA), το αθλητικό στοίχημα είναι μία εν δυνάμει μεγάλη πηγή κερδοφορίας και εσόδων για την INTRALOT μελλοντικά και σκοπεύουμε να αφιερώσουμε μεγάλο μέρος των δυνάμεων και των πόρων μας για να μετατρέψουμε αυτή την ευκαιρία σε μια μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία".

Ο Fernando έρχεται στην INTRALOT με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στη διεθνή ανάπτυξη αγορών και πάνω από δεκαπέντε χρόνια σε επιχειρήσεις ψηφιακής τεχνολογίας. Ιδρυτής της Savia Consulting, υπήρξε πρώην μέλος του επιτελείου του Προέδρου ΔΣ και επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης στον πολυεθνικό όμιλο τυχερών παιχνιδιών Codere. Η θητεία του μάλιστα συνοδεύτηκε από αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας κατά δέκα φορές στη δεκαετία που προηγήθηκε της επιτυχημένης εισαγωγής της εταιρείας στο χρηματιστήριο. Επιπλέον ο Fernando υπήρξε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, κατέχοντας εξέχουσες θέσεις (C level) στις Codere Interactiva, GreenPlay (TV Azteca), CDR Technology Network, Formula Giochi, BASA και Groupe Promodès (σημερινή Carrefour). Νωρίτερα υπήρξε Σύμβουλος Στρατηγικής στην πρώην Andersen Consulting, σημερινή Accenture.

Ο Fernando είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών. Διαθέτει ακόμα MBA από το IESE Business School, Master στα Χρηματο-οικονομικά από το CEF και Master στο Corporate Coaching από το Πανεπιστήμιο του Colorado.

INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 52 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με κύκλο εργασιών €1,1 δις και περίπου 5.100 εργαζομένους (3.100 εκ των οποίων στη μητρική και σε θυγατρικές εταιρείες και 2.000 σε συγγενείς) το 2017, η INTRALOT αναπτύσσεται με βάση από καινοτομία που αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο δοκιμασμένες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα νέο οικοσύστημα ολιστικών λύσεων για όλα τα κανάλια διανομής (omni-channel) και όλες τις κατηγορίες περιεχομένου (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT) για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των λοταριών. Η INTRALOT έχει λάβει από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) την σημαντική πιστοποίηση αναφορικά με το Υπεύθυνο Παιχνίδι "WLA Responsible Gaming Framework" καθώς και τα πιστοποιητικά ασφάλειας ψηφιακών υπηρεσιών.

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required