Γενικός Δείκτης:732.020.89%
EUR/USD: 1.121

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Creta Farms: Παραιτήθηκε η Οικονομική Διευθύντρια

  • ( UPD -16/05/2019 17:58 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Του Στέλιου Μορφίδη

Περίπου πέντε μήνες αφότου ανέλαβε την οικονομική διεύθυνση της Creta Farms και ενώ έχει φουντώσει ο αδελφικός εμφύλιος των βασικών μετόχων και διοικούντων Μάνου και Τάκη Δομαζάκη, η Ελένη Χαλιώτη αποχωρεί από τη θέση, όπως γνωστοποίησε και επισήμως η εταιρεία.

Πληροφορίες για παραίτηση της κας Χαλιώτη είχαν κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο δεν υπήρχε κάποια επίσημη ενημέρωση εκ μέρους της Creta Farms.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε σήμερα στις χρηματιστηριακές Αρχές «η κα. Χαλιώτη ολοκλήρωσε την περίοδο προσαρμογής στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε και για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να μην προχωρήσει σε συνέχεια της συνεργασίας της. Παραμένει διαθέσιμη και υποστηρίζει τις λειτουργίες της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ για την ομαλή μετάβαση στο μοντέλο διαδοχής της με την συνδρομή στελεχών της Εταιρείας».

Επιπρόσθετα η εταιρεία επιχειρεί να διαβεβαιώσει το επενδυτικό κοινό πως «διαθέτει τις σχετικές διαδικασίες και ανθρώπινους πόρους που διασφαλίζουν την ομαλή ροή των δραστηριοτήτων της, τόσο στην παραγωγική διαδικασία όσο και στις διοικητικές υποστηρικτικές δραστηριότητες, διασφαλίζοντας ότι οι όποιες διοικητικές αλλαγές δεν επηρεάζουν την συνέχιση της ομαλής δραστηριότητας. Στο πλαίσιο αυτό, η Οικονομική Διεύθυνση υποστηρίζεται από έμπειρους επαγγελματίες που είναι διαθέσιμοι και ανταποκρίνονται έγκαιρα, έγκυρα και με τον δέοντα επαγγελματισμό τόσο στην καθημερινή λειτουργία όσο και σε έκτακτες ανάγκες».

Και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Οι αλλαγές σε Διοικητικό επίπεδο δεν επηρεάζουν τις τύχες 800 και πλέον εργαζομένων και την ιστορία μιας εταιρείας με άνω των 30 χρόνων παράδοση και ηγέτη στο χώρο της αλλαντοβιομηχανίας».

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required