Γενικός Δείκτης:754.36-1.6%
EUR/USD: 1.17

Η Μόσχα θέλει να πουλήσει το μαχητικό MiG-35 σε περισσότερες από 30 χώρες

  • ( UPD -14/11/2017 14:37 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Ρωσία στοχεύει σε εξαγωγικές πωλήσεις τουλάχιστον 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το νέο MiG-35, το πιο εξελιγμένο μαχητικό αεροσκάφος της χώρας, καθώς προετοιμάζεται να διαθέσει το αεροσκάφος εμπορικά από το επόμενο έτος.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη με περισσότερες από 30 χώρες που ήδη χρησιμοποιούν το παλαιότερο MiG-29 για την αναβάθμιση των υφιστάμενων στόλων τους ή την προσθήκη επιπλέον αεροπλάνων, δήλωσε η Ilya Tarasenko, Γενική Διευθύντρια της Russian Aircraft Corp. MiG, αποτιμώντας για πρώτη φορά τις φιλοδοξίες πωλήσεων για το αεροπλάνο.

Ο στόχος των εξαγωγών για το αεροσκάφος, το οποίο υποβλήθηκε σε δοκιμές, δεν περιλαμβάνει τις αναμενόμενες ταμειακές ροές από τα σχετικά συμβόλαια συντήρησης και την υποστήριξη μετά το τέλος της περιόδου εγγύησης, δήλωσε η Tarasenko σε συνέντευξη στην αεροπορική επίδειξη του Ντουμπάι.

Μιλώντας μέσω διερμηνέα, πρόσθεσε ότι στη σειρά MiG-35, η δυνατότητα μεγαλύτερου φορτίου όπλων και ο μειωμένος εντοπισμός από ραντάρ την καθιστούν ιδανική για τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Το αεροσκάφος είναι μια εξέλιξη του MiG-29 και, εκτός Ρωσίας, έχει κερδίσει μέχρι στιγμής παραγγελίες από την Αίγυπτο.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: Yes

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required