Γενικός Δείκτης:698.742.6%
EUR/USD: 1.17

Ryanair: Υπέρ της πανευρωπαϊκής απεργίας και οι πιλότοι του Δουβλίνου

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Υπέρ της πανευρωπαϊκής απεργίας ψήφισαν οι πιλότοι της Ryanair στο Δουβλίνο, αψηφώντας τις απειλές της διοίκησης και στηρίζοντας τα κινήματα των εργαζομένων της low cost αεροπορικής πανευρωπαϊκά, οι οποίοι ζητούν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Από τα μέλη του πληρώματος, το 95% ψήφισε υπέρ της απεργίας απορρίπτοντας τις προτάσεις της διοίκησης που έκαναν λόγο για βελτιωμένους όρους εργασίας.

Σύμφωνα με τη Ryanair λιγότερο από το 28% των 300 πιλότων του Δουβλίνου ψήφισαν υπερ.

«Η Ryanair δεν έχει λάβει καμία ειδοποίηση για κινητοποιήσεις στον κλάδο, επομένως υποπτευόμαστε ότι μπορεί να πρόκειται για κάποια δραστηριότητα δημοσίων σχέσεων από την IALPA» ανακοίνωσε η εταιρεία.

Οι εργαζόμενοι της αεροπορικής στην Ιταλία έχουν ανακοινώσει ότι σκοπεύουν να προχωρήσουν σε απεργία για τέσσερις ώρες στις 15 Δεκεμβρίου ενώ στην Ισπανία, τη Σουηδία, την Πορτογαλία, την Ολλανδία και τη Γερμανία έχουν σχηματιστεί τοπικά συμβούλια από τους εργαζομένους.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: Yes

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required