Γενικός Δείκτης:638.2-1.62%
EUR/USD: 1.1362

Κρυπτονομίσματα, συνέδρια και... νοικιασμένες Λαμποργκίνι

  • ( UPD -15/05/2018 13:00 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ο John Nouri αισθάνετα ιπολύ καλύτερα, όταν νοικιάζει εξωτικά αυτοκίνητα για γάμους, γενέθλια, μπάτσελορ πάρτυ και τώρα... ακόμα και για συνέδρια σχετικά με το Bitcoin.

Σήμερα βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο Hilton Midtown στο Μανχάταν, επιτηρώντας τις τρεις Lamborghini – η μια σε λαμπερό πορτοκαλί, η άλλη σε μπλε μαρέν και η τρίτη σε μαύρο - που η Broadway SuperCars είχε νοικιάσει στο BitMex για την ημέρα. Ο Νούρι αρνήθηκε να αποκαλύψει πόσα χρήματα είχε πληρώσει η εταιρεία διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων, αλλά δήλωσε ότι μια μίσθωση όπως αυτή κοστίζει συνήθως περίπου $1.000.

Τα φανταχτερά αυτοκίνητα που συμβολίζουν την πλούσια κατανάλωση μεταξύ των αληθινών πιστών του Bitcoin προκάλεσαν μια ανησυχία νωρίτερα, καθώς έκοβαν βόλτες στους δρόμους κοντά στο ξενοδοχείο. Ένα άλλο κόλπο ήρθε από μια εταιρεία διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Genesis Mining. Η εταιρεία προσέλαβε ηθοποιούς για να απεικονίσει τους ασεβείς τραπεζίτες που θα χάσουν τις θέσεις τους στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών όταν η τεχνολογία του blockchain επικρατήσει στον τομέα αυτό.

Τα τεχνάσματα δείχνουν ότι η διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει το Bitcoin, καθώς έσπασε την κυριαρχία των κλασικών νομισμάτων πέρυσι, παραμένει ζωντανή και σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα έπεσε περισσότερο από 50% από την κορυφή του Δεκεμβρίου, όταν άγγιξε σχεδόν τα $ 20.000.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: Yes

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required