Γενικός Δείκτης:705.2-1.04%
EUR/USD: 1.17

Η Ryanair εγκαινιάζει βάση στο Λονδίνο αλλά εξακολουθεί να μισεί το Brexit

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Οταν μια εταιρεία κάνει υπερπόντιες επενδύσεις, τότε η ενέργεια αυτή συνήθως συνοδεύεται από ενθουσιώδεις αντιδράσεις από τη χώρα που φιλοξενεί την επένδυση.

Αυτό όμως δεν ισχύει στην περίπτωση της Ryainair. Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία αποκάλυψε την Τετάρτη ότι πρόκειται να εγκαινιάσει τη 14η αεροπορική βάση σε βρετανικό έδαφος τον ερχόμενο Απρίλη, μερικές μέρες μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το σχέδιο αυτό δε σημαίνει επανεξέταση των αυστηρών προειδοποιήσεων της για το πιθανό αντίκτυπο του Brexit.

"Μη συγχέετε τα κατά τα άλλα ευχάριστα αυτά νέα με αισιοδοξία σε ότι αφορά τις βρετανικές αερομεταφορές", δήλωσε ο εμπορικός διεθυντής David O Brien σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο. "Είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο αεροδρόμιο Σάουθεντ του Λονδίνου, όχι στη Βρετανία και το Brexit".

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: Yes

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required