Γενικός Δείκτης:671.50.68%
EUR/USD: 1.1339

Ο Ρονάλντο στέλνει σε απεργία τους εργαζόμενους της Fiat!

  • ( UPD -12/07/2018 11:47 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Fiat στην Ιταλία μπορούν να σκεφτούν ένα-δυο πράγματα στα οποία θα προτιμούσαν το αφεντικό τους να ξοδέψει 130 εκατομμύρια δολάρια, από ότι στη μεταγραφή του Ρονάλντο.

Σωματείο εργαζομένων στην ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, ιδιοκτησία της οικογένειας Ανιέλι η οποία ελέγχει και την ποδοσφαιρική ομάδα της Γιουβέντους, προκήρυξαν τριήμερη απεργιακή κινητοποίηση, με αφορμή την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης στην "Γηραιά Κυρία".

Πρόκειται για χρήματα που θα μπορούσαν να επενδυθούν στο εργοστάσιο, όπως πχ προκειμένου να βελτιωθεί η γραμμή παραγωγής.

"Είναι δίκαιο; Είναι φυσιολογικό ένα άτομο να κερδίζει εκατομμύρια, ενώ χιλιάδες οικογένειες δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα;", ανάφερει το Συνδικάτο Βάσης.

"Είναι αδικαιολόγητο, ενώ εμείς κάνουμε θυσίες, η εταιρεία να ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύροα ευρώ για να αγοράσει έναν παίχτη. Είμαστε όλοι υπάλληλοι του ίδιου εργοδότη, ωστόσο αυτή η διαφορά στην αντιμετώπιση δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή", αναφέρουν οι συνδικαλιστές.

Καλούν μάλιστα σε απεργιακή κινητοποίηση στο εργοστάσιο Melfi της Fiat στη νότια Ιταλία μεταξύ της Κυριακής, ημέρας του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου και της Τρίτης το βράδυ.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: Yes

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required