Γενικός Δείκτης:847.36-0.35%
EUR/USD: 1.1212

Χάος στην Tesla μετά τις αποχωρήσεις στελεχών

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Οι αναταραχές στην Tesla έχουν χτυπήσει κόκκινο, μετά και την είδηση πως δύο ανώτατα στελέχη της εταιρείας αποχωρούν από την αυτοκινητοβιομηχανία, αντιδρώντας στην αμφιλεγόμενη κίνηση του Musk να καπνίσει μαριχουάνα κατά τη διάρκεια λάιβ συνέντευξης.

Ο Chief Accounting Officer της εταιρείας Ντέιβ Μόρτον, υπέβαλε την παραίτηση του μόλις τέσσερις εβδομάδες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντα του.

Η είδηση της αποχώρησης του Μόρτον οδηγεί τη μετοχή της εταιρείας του Έλον Μασκ στο «κόκκινο», 6,3% χαμηλότερο από το χθεσινό κλείσιμο.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην Tesla, στην αποστολή της και στις μελλοντικές της προοπτικές και ότι δεν έχω διαφωνίες με την ηγεσία της Tesla ή με τις οικονομικές της ανακοινώσεις» ανέφερε ο Μόρτον.

Τα λογιστικά της κατασκευάστριας εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα συνεχίσουν να επιθεωρούνται από τον οικονομικό διευθυντή, Deepak Ahuja και την ομάδα του.

Από την εταιρεία αποχώρησε και η Sarah o Brien, αντιπρόεδρος επικοινωνίας της Tesla.

xaosshrr.png

 

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: Yes

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required