Γενικός Δείκτης:731.49-0.23%
EUR/USD: 1.1153

Η Google επιτρέπει και πάλι τις διαφημίσεις κρυπτονομισμάτων

  • ( UPD -25/09/2018 20:21 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Google αποφάσισε να τροποποιήσει την απαγόρευση των διαφημίσεων κρυπτονομισμάτων που είχε επιβάλλει.

Ο τεχνολογικός κολοσσός σχεδιάζει να επιτρέψει στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων να αγοράζουν διαφημίσεις στις ΗΠΑ και στην Ιαπωνία, αρκεί τα ανταλλακτήρια αυτά να είναι νόμιμα και αν υπόκεινται σε ρυθμίσεις από τις ελεγκτικές Αρχές.

Η νέα πολιτική αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τον Οκτώβριο.

Οι αρχικοί περιορισμοί που είχε επιβάλλει η Google, oι οποίοι ανακοινώθηκαν τον Μάρτιο και εφαρμόστηκαν τον Ιούνιο, είχαν σαν στόχο να προστατεύσουν τους καταναλωτές και περιλάμβαναν και τις αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICOs), τα ψηφιακά πορτοφόλια και τις συμβουλές trading.

«Δεν έχουμε μια γυάλινη σφαίρα για να γνωρίζουμε που πηγαίνει το μέλλον όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα, αλλά έχουμε δει ήδη πρόκληση ζημίας στους καταναλωτές ή το ενδεχόμενο για πιθανή ζημία, οπότε είναι ένας τομέας που θέλουμε να προσεγγίσουμε με μεγάλη προσοχή» είχε δηλώσει τότε στο CNBC στέλεχος της Google.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: Yes

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required