Γενικός Δείκτης:716.120.24%
EUR/USD: 1.1355

Εσείς θα δίνατε 4,3 εκατ. δολάρια για αυτά τα παπούτσια;

  • ( UPD -08/11/2018 15:34 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Πίσω στη δεκαετία του '80, οι Paul Simon και Ladysmith Black Mambazo τραγούδησαν για μια πλούσια γυναίκα στη Νέα Υόρκη, τόσο λαμπερή, που είχε διαμάντια στις σόλες των παπουτσιών της. Τώρα ο φημισμένος σχεδιαστής υποδημάτων Jimmy Choo στοιχηματίζει ότι οι σύγχρονοι ομόλογοί της βρίσκονται στην Κίνα.

Σε μια τεράστια εμπορική έκθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Σαγκάη, ο Choo και ο σχεδιαστής Reggie Hung επιδεικνύουν παπούτσια με πολύτιμους λίθους για επιλεγμένους Κινέζους. Το κορυφαίο μοντέλο των Choo και Hung: ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια με χιλιάδες σπάνια ροζ διαμάντια στην τιμή των 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα παπούτσια είναι το πιο ακριβό κομμάτι που παρουσιάστηκε από την Gènavant, το πολυτελές brand των δύο σχεδιαστών στο Λονδίνο, η οποία χρησιμοποιεί την International Import Expo στη Σαγκάη για να κυκλοφορήσει τα παπούτσια της στην Κίνα, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή Tao Xiao.

Ακόμη και αν η οικονομική ανάπτυξη της Κίνας επιβραδύνεται, ορισμένοι από τους πλουσιότερους καταναλωτές της χώρας εξακολουθούν να είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για είδη πολυτελείας από εταιρείες όπως η Gènavant. Η εταιρεία του Choo και Hung, η οποία παράγει τα παπούτσια της στην Ιταλία και στη συνέχεια προσθέτει τους πολύτιμους λίθους στην Ταϊβάν, έχει ήδη λάβει παραγγελίες, δήλωσε ο Tao.

Εάν δεν μπορείτε να πληρώνετε περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια για ένα ζευγάρι παπούτσια, μην ανησυχείτε. Η Gènavant προσφέρει επίσης παπούτσια με τιμή εκκίνησης 50.000 δολαρίων για τους καταναλωτές με πιο μέτριο προϋπολογισμό.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: Yes

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required