Γενικός Δείκτης:776.4-0.26%
EUR/USD: 1.1216

Με τη Netflix η πρεμιέρα των εταιρικών αποτελεσμάτων - Ράλι 49% για τη μετοχή

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Netflix Inc. θα ανοίξει την αυλαία της περιόδου της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για τα media και τις εταιρείες τεχνολογίας, με τις μετοχές της να ενισχύονται κατά 49% από το χαμηλό του Δεκέμβρίου, ένα σαφές σημάδι ότι οι επενδυτές αναμένουν ένα άλλο ισχυρό τρίμηνο από τον ηγέτη της υπηρεσίας streaming.

Ως συνήθως, οι προσθήκες των συνδρομητών θα βρίσκονται κάτω από τον μεγεθυντικό φακό, ενώ η Wall Street προβλέπει κέρδη 1,83 εκατ. δολάρια εγχώρια και 7,38 εκατ. δολάρια διεθνώς για το τέταρτο τρίμηνο, σύμφωνα με το Bloomberg. Τα αποτελέσματα αναμένονται μετά το κλείσιμο των αγορών την Πέμπτη.

Οι επενδυτές που χρειάζονται κάτι για να ανησυχούν συχνά εστιάζουν στις δαπάνες της εταιρείας. Στο τέλος του τρίτου τριμήνου, η Netflix σχεδίαζε να δαπανήσει 8,4 δισεκατομμύρια δολάρια για τον προγραμματισμό τους επόμενους 12 μήνες. Προς όφελος της εταιρείας υπήρξε η γενναιόδωρη δημοσιότητα που παίρνει για τις πρωτότυπες παραγωγές της, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ένα αυξανόμενο μέρος του προϋπολογισμού του προγράμματος.

Η ταινία τρόμου "Box Bird," με πρωταγωνίστρια την Sandra Bullock, άρχισε να κυκλοφορεί στα τέλη Δεκεμβρίου και έχει προβληθεί από 45 εκατομμύρια συνδρομητές. Η ταινία "Ρόμα", από τον σκηνοθέτη Αλφόνσο Κουαρόν, είναι στη λίστα για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: Yes

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required