Γενικός Δείκτης:754.36-1.6%
EUR/USD: 1.17

Άνδρας έτρεψε σε φυγή τον επίδοξο ληστή του ψιλικατζίδικου των γονιών του

  • ( UPD -18/11/2017 18:34 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Το «νταηλίκι» ενός άγνωστου κακοποιού που εισέβαλε σε κατάστημα ψιλικών ειδών στην Καλαμάτα και βιαιοπράγησε κατά της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας, πήγε... περίπατο όταν είδε να καταφθάνει ο γιος της! Έτσι, εγκατέλειψε τα σχέδιά του και το έβαλε στα πόδια!

Οπλισμένος με μαχαίρι και μπόλικο... θράσος, ο επίδοξος ληστής μπήκε με καλυμμένο το πρόσωπο του μπήκε στο κατάστημα λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής και ακινητοποίησε το ζευγάρι των ηλικιωμένων ιδιοκτητών ζητώντας να του δώσουν όσα χρήματα είχαν στην ταμειακή μηχανή. Στην αντίδραση της γυναίκας, την έσπρωξε βίαια ρίχνοντάς την στο δάπεδο!

Όμως, εκείνη τη στιγμή έφτασε ο γιος των ιδιοκτητών που άκουσε τις φωνές της μητέρας του και ο δράστης φοβήθηκε ότι δεν θα γλίτωνε. Έτσι, έσπευσε να εξαφανιστεί πριν προλάβει να πάρει χρήματα από το ταμείο. Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν οι ιδιοκτήτες του ψιλικατζίδικου στους άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι προσπαθούν να εντοπίσουν τον άγνωστο, ήταν Έλληνας περίπου 40 χρόνων.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required