Γενικός Δείκτης:698.742.6%
EUR/USD: 1.17

Έπεσαν πυροβολισμοί σε κτήριο του ΟΕΚ στο κέντρο της Αθήνας;

  • Print
Προσθήκη σχολίου

της Μαίρης Λαμπαδίτη

Mία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπαλλήλους του ΟΕΚ -ΟΑΕΔ, καθώς και τους υπαλλήλους της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ειδικού Χρέους (γραφεία δανειοληπτών), σήμερα το πρωί, όταν, προσερχόμενοι στο γραφείο τους, που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου του ΟΕΚ , επί της Σολωμού 60 & Πατησίων, αντίκρισαν την τζαμαρία του γραφείου, με 5 τρύπες, που μοιάζουν να προέρχονται από πυροβολισμούς.

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής και της κρατικής ασφάλειας που ειδοποιήθηκαν, μετέβησαν στο σημείο και πήραν καταθέσεις από τους υπαλλήλους και ερευνούν για τυχόν κάλυκες που θα δείξουν τι έχει συμβεί.

Oπως σημειώνει ο σύλλογος εργαζομένων είναι η πρώτη φορά στα 59 χρόνια λειτουργίας του που το κτήριο του ΟΕΚ καθίσταται στόχος τέτοιων ενεργειών. Παρότι τα γραφεία του ΟΕΚ βρίσκονταν στην περιοχή των Εξαρχείων ουδέποτε καταγράφηκε παρόμοιο περιστατικό.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required