Γενικός Δείκτης:761.911.26%
EUR/USD: 1.17

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα – Σε ποιους δρόμους υπάρχει πρόβλημα

  • ( UPD -14/12/2017 11:26 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Με υπομονή και κουράγιο πρέπει να είναι «οπλισμένοι» σήμερα οι οδηγοί, καθώς λόγω της απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τα προβλήματα από νωρίς το πρωί είναι πολλά και δεν αναμένεται να αποκατασταθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ήδη από τις 7 το πρωί παρατηρήθηκε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει στον Κηφισό, όπου η κίνηση των οχημάτων είναι ιδιαίτερα προβληματική από νωρίς το πρωί έως και αυτή την ώρα, καθώς το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό λόγω των συγκεντρώσεων των εργαζομένων που απεργούν.

Στους υπόλοιπους δρόμους της πρωτεύουσας, σύμφωνα με την Τροχαία, μεγάλες καθυστερήσεις σημειώθηκαν έως τις 10:30 περίπου στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην άνοδο και κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας. Ταλαιπωρία και για τους οδηγούς που κινήθηκαν και στα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας, στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην άνοδο της Λ. Συγγρού, Σταδίου, Βασ. Αμαλίας, στο παραλιακό μέτωπο προς Γλυφάδα (Ποσειδώνος από Καραϊσκάκη έως Αλίμου).

kin55

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required