Γενικός Δείκτης:705.2-1.04%
EUR/USD: 1.17

Economist: Ένα δύσκολο καλοκαίρι για τον Τσίπρα

  • Print
Προσθήκη σχολίου

«Ένα δύσκολο καλοκαίρι» αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του Economist.

Μπορεί να έχει βελτιωθεί η σχέση της Ελλάδας με τους δανειστές αλλά η πίεση στο εσωτερικό της χώρας για τον πρωθυπουργό είναι μεγάλη αναφέρει το άρθρο.

Συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά στις σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον κυβερνητικό του εταίρο και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τις διαφορές τους για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση αυτές τις ημέρες.

«Οι ελπίδες του πρωθυπουργού για μια καθαρή έξοδο από το πρόγραμμα τον Αύγουστο μοιάζουν ρεαλιστικές» αναφέρει ο Economist ενώ υπενθυμίζεται η δέσμευση της χώρας για μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου στις αρχές του 2018.

Τέλος, το άρθρο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο για να μειώσει τις πιθανές απώλειες ψηφοφόρων.

exono.jpg

 

 

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required