Γενικός Δείκτης:766.64-0.92%
EUR/USD: 1.16

Παραιτήθηκε ο εκτελ. γραμματέας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας για τις λιγνιτικές μονάδες

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Την παραίτησή του από την θέση του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υπέβαλλε σήμερα ο Παντελής Αργυριάδης. Στην επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη, αναφέρει ότι παραιτείται από τη θέση του, «ως ελάχιστη πράξη αντίστασης», στην πώληση λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ στη Φλώρινα και στη Μεγαλόπολη, που προβλέπει το νομοσχέδιο που «από ώρα σε ώρα κατατίθεται στη Βουλή».

«Παραιτούμαι για να μην προδώσω την εμπιστοσύνη χιλιάδων πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους» σημειώνει στην επιστολή του. Αναφέρει ακόμη ότι η Δυτική Μακεδονία, ως ενεργειακή καρδιά της χώρας, πήρε ελάχιστα, σε σχέση με όσα έδωσε και ότι η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο της πώλησης «βάζει την οριστική ταφόπλακα στην περιοχή», ενώ «εκχωρεί το δημόσιο αγαθό της ενέργειας στους ιδιώτες».


Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required