Γενικός Δείκτης:766.64-0.92%
EUR/USD: 1.16

Ζητούν έκταση στη Θεσσαλονίκη για εκθετήριο αγροδιατροφικών προϊόντων

  • ( UPD -16/04/2018 15:54 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Αίτημα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να παραχωρηθεί έκταση 17 στρεμμάτων και των εγκαταστάσεων που υφίστανται σ' αυτήν, κοντά στην πόλη των Σερρών, ώστε να δημιουργηθεί εκεί εκθετήριο αγροδιατροφικών προϊόντων.

Η σχετική πρόταση προετοιμάστηκε σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια και το Επιμελητήριο Σερρών, ενώ, σύμφωνα με αυτήν, προβλέπεται η ένταξη της όλης προσπάθειας σε αναπτυξιακό πρόγραμμα και η εγκατάσταση και πιλοτική εφαρμογή ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου.

"Το έργο εντάσσεται στο σχεδιασμό της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των ιδρυτικών φορέων της, που με την υποστήριξη της Περιφέρειας, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και του Ελληνο - Ιταλικού Επιμελητηρίου φιλοδοξεί να εγκαταστήσει εκθετήρια - ηλεκτρονικά δημοπρατήρια σ' όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας. Ο σχεδιασμός για την περαιτέρω ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας επιβάλλεται να θεμελιωθεί σε ισχυρούς θεσμούς προβολής και προώθησης. Η γνώση και η βούληση θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Κωνσταντίνος Κιλτίδης.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required