Γενικός Δείκτης:705.2-1.04%
EUR/USD: 1.17

Διάκριση στα European Business Awards για το Spetses mini Marathon

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Σε μία λαμπρή τελετή με προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανική Πρεσβεία παρουσία της Πρέσβεως Kate Smith και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, το καταξιωμένο multisport event Spetses mini Marathon (SmM) κατέκτησε άλλη μία διάκριση στα European Business Awards sponsored by RSM.

Η διοργάνωση του Spetses mini Marathon αποτελεί τη μεγαλύτερη multisport διοργάνωση στη χώρα μας, συμβάλλοντας σημαντικά στην διαμόρφωση ενός νέου τουριστικού προϊόντος, του αθλητικού τουρισμού, και στην προβολή τόσο των Σπετσών όσο και ολόκληρης της χώρας. Πάνω από 18.000 άνθρωποι, από 32 χώρες, συμμετείχαν στα αθλητικά δρώμενα κατά την περσινή διοργάνωση, με τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί κατά το 2018.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, η Ιδρύτρια του θεσμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη δήλωσε: «Η βράβευση μας για 3η χρονιά σε έναν διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό είναι αφιερωμένη στις Σπέτσες, στο Δήμο, τους τοπικούς φορείς, τους δημότες και τους εθελοντές που έχουν αγκαλιάσει το Spetses mini Marathon, μία διοργάνωση που πλέον αποτελεί διεθνές πρότυπο και ορόσημο στους τομείς του αθλητισμού, του τουρισμού και του πολιτισμού. Το όραμα και η δέσμευσή μου για τη δημιουργία στέρεων brands, με μακροχρόνιο στρατηγικό πλάνο, συγκεκριμένες αξίες και φιλοσοφία αποτέλεσαν την ιδανική βάση για την επιτυχία της διοργάνωσης».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Παναγιώτης Λυράκης, τόνισε τα ακόλουθα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη για την πολύτιμη συμβολή της στην ανάπτυξη και προβολή του νησιού μας αλλά και τους Σπετσιώτες για την καθοριστική συνεισφορά τους. Σας περιμένουμε όλους στις Σπέτσες!»

Το φετινό Spetses mini Marathon θα διεξαχθεί 5-7 Οκτωβρίου 2018 και οι συμμετοχές θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου, ενώ παράλληλα η Οργανωτική Επιτροπή προετοιμάζεται για το Spetsathlon που θα διεξαχθεί 11-13 Μαΐου.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required