Γενικός Δείκτης:671.50.68%
EUR/USD: 1.1364

Πορεία κατά της συνόδου του ΝΑΤΟ προς την Αμερικανική Πρεσβεία

  • Print
Προσθήκη σχολίου


ΑντίΝατοϊκο-αντιπολεμικό συλλαλητήριο πραγματοποιούν στα Προπύλαια της Αθήνας από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αριστερές οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Όπως αναφέρουν το σημερινό συλλαλητήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αποψινής συνάντησης κορυφής του συμβουλίου του ΝΑΤΟ με τους αρχηγούς κρατών.

Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι γύρω από το κέντρο κατά μήκος της πορείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα στενά, ωστόσο σταδιακά θα ανοίγουν, όσο η πορεία ανεβαίνει προς την πρεσβεία.

Όπως σημειώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα συλλαλητήρια αυτά γίνονται με αφορμή τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία «αποτελεί ένα νέο μεγάλο βήμα κλιμάκωσης του πολεμικού κινδύνου και των πολεμικών προετοιμασιών από την πλευρά των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και των συμμάχων τους».

Η σύνοδος αναμένεται να λάβει σημαντικές αποφάσεις, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όσους συμμετέχουν στα συλλαλητήρια να κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση ότι «ευθυγραμμίζεται» με αυτή την «επικίνδυνη πολεμοκάπηλη πολιτική».

Επίσης, τονίζει ότι τα συλλαλητήρια αυτά αποτελούν βήμα στην ανάπτυξη ενός αντιπολεμικού, αντιιμπεριαλιστικού, αντικυβερνητικού κινήματος, προκειμένου να φύγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required