Γενικός Δείκτης:778.420.64%
EUR/USD: 1.1246

Το δημόσιο ευχαριστώ της οικογένειας Κούκλατζη

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Την πρώτη της δημόσια τοποθέτηση έκανε το Σάββατο η οικογένεια του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη για την περιπέτεια που πέρασε η ίδια και το παιδί τους που έμεινε έγκλειστο στις φυλακές Αδριανούπολης για 167 ημέρες.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Νίκος Κούκλατζης και η σύζυγός του Σοφία εκφράζουν ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους όσοι τους στήριξαν στην περιπέτειά τους αλλά και σε όσους συνέβαλαν στην απελευθέρωση του λοχία Κούκλατζη.

Ανάμεσά στα «ευχαριστώ» της οικογένειας Κούκλατζη ξεχωρίζει αυτό προς τον διευθυντή και το προσωπικό των φυλακών Αδριανούπολης για την «καλή συμπεριφορά εντός βέβαια του πλαισίου των κανονισμών λειτουργίας της, προς τα παιδιά μας κατά τη διάρκεια της φυλάκισής τους αλλά και προς εμάς κατά τη διάρκεια των επισκεπτηρίων μας».

Κλείνοντας το κείμενό τους οι γονείς του λοχία Κούκλατζη εύχονται να μην αντιμετωπίσει κανεις παρόμοια δυσκολία και αν παρ’ ελπίδα συμβεί και αυτό, να μη χάνει κανείς την Πίστη του και την Ελπίδα του όχι μόνο προς την επίγεια αλλά και προς την επουράνια εξουσία».

Πηγή: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required