Γενικός Δείκτης:733.182.23%
EUR/USD: 1.1166

Πάτρα: Κακοποιός λήστεψε φαρμακοποιό και μια πελάτισσα

  • Print
Προσθήκη σχολίου


Αποφασισμένος, ψύχραιμος και... ανικανοποίητος ήταν ο άγνωστος κακοποιός που εισέβαλε οπλισμένος σε ένα φαρμακείο στην παλιά εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου στο ύψος του Ρίου την ώρα που λειτουργούσε, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, αφού δεν αρκέστηκε στα χρήματα του ταμείου αλλά λήστεψε και μια πελάτισσα!

Ο δράστης που φορούσε μαύρο φούτερ με κουκούλα αποφάσισε να «χτυπήσει» επειδή στο φαρμακείο βρίσκονταν μόνο δυο γυναίκες, η φαρμακοποιός και η ηλικιωμένη πελάτισσα. Τις ακινητοποίησε με την απειλή του όπλου που κρατούσε και ζήτησε από την ιδιοκτήτρια να του δώσει όσα χρήματα είχε στην ταμειακή μηχανή. Όμως, τα 500 ευρώ που του έδωσε η φαρμακοποιός, δεν του φάνηκαν αρκετά κι έτσι άρπαξε και άλλα 250 ευρώ από την πελάτισσα!

Ο κακοποιός διέφυγε ανενόχλητος και κατάφερε να εξαφανιστεί, παρ' όλο που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες βάσει της περιγραφής που έδωσαν τα θύματά του. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστου και συνεχίζουν τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required