Γενικός Δείκτης:836.78-0.86%
EUR/USD: 1.1296

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη για τον Γρηγορόπουλο: Μολότοφ στο ΥΜΑΘ, πέτρες και μπογιές

  • Print
Προσθήκη σχολίου

 

Μολότοφ στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης έπεσαν πριν λίγο στη Θεσσαλονίκη, κατά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου., ενώ επίθεση δέχθηκε και η διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται έξω από το τουρκικό προξενείο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο ΥΜΑΘ.

Η πορεία συνεχίζεται, ενώ οι κουκουλοφόροι αναποδογυρίζουν και καίνε κάδους, ενώ προκαλούν φθορές σε ΙΧ στην Αγίου Δημητρίου.

thestival_grigoropoulos

thestival_grigoropoulos1

thestival_grigoropoulos2

thestival_grigoropoulos3

Κατάληψη της Θεολογικής του ΑΠΘ

Την ίδια ώρα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου προχώρησαν σε κατάληψη της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ. Η είσοδος της Σχολής έχει αποκλειστεί με έπιπλα, που μετέφεραν οι αντιεξουσιαστές από το εσωτερικό του κτιρίου, ενώ έχουν προκαλέσει φθορές στο κυλικείο της Σχολής.

Στην πορεία μετέχουν μαθητές, φοιτητικοί σύλλογοι, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιεξουσιαστές, ενώ νωρίτερα, άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πέταξαν μπογιές και πέτρες στους δημοσιογράφους που κάλυπταν την πορεία.

thestical_grigoropoulos

thestical_grigoropoulos1

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required