Γενικός Δείκτης:776.4-0.26%
EUR/USD: 1.1216

Τετράωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία

  • ( UPD -12/02/2019 12:22 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Παναττική στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι κήρυξε για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Η στάση εργασίας κηρύχθηκε προκειμένου οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 11:30 έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν κληθεί να καταθέσουν ως απειλή για τη Δημοκρατία από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Η κλήση στα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έγινε μετά τη συγκέντρωση των εργαζομένων στα νοσοκομεία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στις 2 Απριλίου 2018 όταν και ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό αλλά αντί γι' αυτό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας «μας "λιάνισαν" στο ξύλο τα ΜΑΤ».

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ στο Τμήμα Προστασίας του Πολιτεύματος έχουν κληθεί «ο Πρόεδρος της ομοσπονδιας και η Προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός που ήταν μία από τους συναδέλφους που τραυματίστηκαν και διεκομίσθη σε Νοσοκομείο».

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required