Γενικός Δείκτης:730.910.74%
EUR/USD: 1.1198

Συνεχίζονται οι αγωνιώδεις έρευνες για την οικογένεια στην Κρήτη

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Να ηρεμήσει ο Γεροπόταμος ώστε να ξεθολώσουν τα νερά και να πέσει η ορμή τους, περιμένουν σήμερα τα σωστικά συνεργεία στην Κρήτη, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της τετραμελούς οικογένειας που αγνοείται από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Τα σωστικά συνεργεία χρησιμοποιούν τηλεσκοπικό γερανό, χτενίζοντας όλη την ευρύτερη περιοχή στον Γεροπόταμο Μεσαρας, στο Τυμπάκι, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την 30χρονη γυναίκα με τον σύζυγό της, την αδερφή της και την μητέρα της. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν επιχειρώντας να γυρίσουν στο σπίτι τους μετά από γλέντι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, όπως οι ίδιοι ενημέρωσαν τις αρχές πριν χαθούν τα ίχνη τους, και έκτοτε αγνοείται.

Η 30χρονη Ρ.Τ., ο 29χρονος σύζυγός της Κ.Γ., η 21χρονη αδερφή της Μ.Τ. και η 58χρονη μητέρα της Μ.Χ., από το Καλό Χωριό Λασιθίου βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου στις Μοίρες, προκειμένου να παραβρεθούν σε γλέντι. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα κι ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς, αποφάσισαν να φύγουν. Μερικά λεπτά αργότερα, πρώτη η 30χρονη κάλεσε την άμεση δράση ζητώντας βοήθεια, λέγοντας σύμφωνα με πληροφορίες: «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε»!

Την ώρα εκείνη ξεκίνησε η γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού τους, που μέχρι στιγμής όμως δεν έχει αποτελέσματα για την άτυχη οικογένεια, καθώς το μόνο που έχει εντοπιστεί είναι ένα τμήμα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι με πολιτικό γάμο, και είχε αποκτήσει ένα μωρό, που όμως δεν ήταν μαζί τους το μοιραίο βράδυ.

zeyg1.jpg

Η 30χρονη και ο 29χρονος σύζυγός της

zeyg2.jpg

Η 21χρονη αδερφή της

manaa.jpg

 

Το εξάρτημα του αυτοκινήτου που εντοπίστηκε από τις έρευνες:

ekajrr.jpg

ere4.jpg


Δείτε φωτογραφίες από το σημείο των ερευνών

eree.jpg

ere66.jpg

ere555.jpg

ere77.jpg

Φωτογραφίες: [email protected]

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • video icon: Yes
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required