Γενικός Δείκτης:725.56-0.81%
EUR/USD: 1.1187

Κάθε μέρα μια επίθεση ο Ρουβίκωνας και λέει ότι «αυτό είναι μόνο η αρχή»

  • Print
Προσθήκη σχολίου


Τέσσερις επιθέσεις τις τελευταίες τέσσερις ημέρες έχει πραγματοποιήσει ο Ρουβίκωνας με την ΕΛΑΣ να μην έχει κάνει ούτε μια σύλληψη για τη δράση της αναρχικής ομάδας.

Τελευταίο κρούσμα η εισβολή στην πρεσβεία της Βραζιλίας με τα μέλη του Ρουβίκωνα να φτάνουν μέχρι τον τρίτο όροφο του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται η πρεσβεία.

Είχαν προηγηθεί το «ντου» στην πρεσβεία της Ελβετίας, η εισβολή στα γραφεία της εταιρείας ευρέσεως εργασίας Manpower και η επίθεση με υλικές ζημιές κατά των καταστημάτων Leroy Merlin.

Η αδράνεια αυτή της ΕΛΑΣ έχει αποθρασύνει για άλλη μια φορά τα μέλη της αναρχικής ομάδας ηγετικό στέλεχος της οποίας απειλεί με ανάρτησή του στο Facebook «αυτό είναι μόνο η αρχή».

Σε δεύτερη ανάρτησή του ο Γιώργος Καλαϊτζίδης μιλά επίσης για «διασυρμό των μέτρων ασφαλείας όλων των "καλά φυλασσόμενων" κτιρίων και περιοχών».

roub.JPG

 

 

 

 

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required