Γενικός Δείκτης:778.420.64%
EUR/USD: 1.1247

Στα «μαλακά» το κύκλωμα που άρπαζε μοτοσικλέτες

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Για τους αστυνομικούς, η εννεαμελής ομάδα που κατάφεραν να εξαρθρώσουν πριν μερικούς μήνες ήταν μια από μεγαλύτερες που δρούσαν στην Αττική και ρήμαζαν μοτοσικλέτες.

Από τον Δεκέμβριο του 2017 έως και τον Μάρτιο του 2018, είχαν διαπράξει δεκάδες κλοπές και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έχοντας συναποφασίσει να προσπορίζονται εισόδημα από την κλοπή μοτοσυκλετών και την εν συνεχεία πώληση τους, αυτούσιων ή ως ανταλλακτικά, σε τρίτους, καθώς και από την κλοπή και πώληση εξαρτημάτων μοτοσικλετών και αυτοκινήτων, αφαίρεσαν τέτοιου είδους κινητά πράγματα από τους κατόχους και ιδιοκτήτες τους, με σκοπό την παράνομη και από κοινού με τα λοιπά μέλη της ομάδας παράνομη ιδιοποίηση τους.

Έκαστος εξ’ αυτών έπραττε όσα είχαν συμφωνηθεί, κατά την προηγηθείσα μεταξύ τους κατανομή ρόλων, ενεργώντας πάντοτε από κοινού και για λογαριασμό όλων, με σκοπό την από κοινού ιδιοποίηση των ανωτέρω κινητών.

Οι αποδιδόμενες κλοπές μοτοσυκλετών ήταν σύμφωνα με το κατηγορητήριο τουλάχιστον 11, ενώ άλλες 10 σε απόπειρα και τουλάχιστον ακόμα 7 κλοπές εξαρτημάτων των μοτοσυκλετών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ (protothema.gr)

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required