Γενικός Δείκτης:778.420.64%
EUR/USD: 1.1247

Επεισόδια μεταξύ συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ

  • ( UPD -20/03/2019 13:05 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

 

Στα χέρια πιάστηκαν οι συνδικαλιστές στο συνέδριο της ΓΣΕΕ το μεσημέρι ης Τετάρτης.

Από το πρωί επικρατούσε ένταση στο κτίριο της ΓΣΕΕ στην Πατησίων, καθώς κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας το ΠΑΜΕ απαίτησε να απομακρυνθεί από τον χώρο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, καταγγέλλοντας εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος αντέκρουσε αυτές τις κατηγορίες και ζήτησε να διεξαχθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας, η θητεία της οποίας λήγει στο τέλος του μήνα.

Η ένταση στην ολομέλεια της ΓΣΕΕ κράτησε περίπου μισή ώρα. Ο πρόεδρος Γιάννης Παναγόπουλος την ώρα εκείνη διάβαζε την εισήγηση εν μέσω συνθημάτων και ύβρεων περί συνδικαλιστικής μαφίας και συνεδρίου μαϊμού. Μάλιστα, έντονος ήταν ο διάλογος μελών του ΠΑΜΕ με δημοσιογράφους της τηλεόρασης, καθώς οι συνδικαλιστές του «Μετώπου» εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο της τηλεοπτικής κάλυψης του συνεδρίου της ΓΣΣΕ στην Καλαμάτα.

Τελικά εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η εισήγηση του προέδρου για διεξαγωγή νέου συνεδρίου στις 4 Απριλίου. Η τοποθεσία θα αποφασιστεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΓΣΕΕ τις επόμενες ημέρες.

gseeksulo

gseedyo

gseeena

gseepente

gseetessera

gseetria

fight1

fight2

πηγή: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required