Γενικός Δείκτης:732.020.89%
EUR/USD: 1.121

Ολονύχτιο θρίλερ στη Ν. Σμύρνη: 35χρονος με μαχαίρι κρατά όμηρο τον πατέρα του

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ που ξεκίνησε στις 17:30 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη με έναν 35χρονο άνδρα να κρατά όμηρο τον πατέρα του υπό την απειλή μαχαιριού.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο τηρούν στάση αναμονής καθώς, κατά πληροφορίες, στο σπίτι της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη στο οποίο εξελίσσεται η ομηρία, επικρατεί ηρεμία εδώ και αρκετές ώρες.

Ένα από τα σενάρια θέλει τους αστυνομικούς να περιμένουν να επιδράσει η κούραση του 35χρονου ώστε να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος γιος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έχει νοσηλευθεί κατά καιρούς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα διέκοψε την φαρμακευτική του αγωγή.

Άλλες πληροφορίες θέλουν να έχει προηγηθεί καβγάς του 35χρονου με τους γονείς του επειδή είχε διακόψει την φαρμακευτική του αγωγή.

Στο σημείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required