Γενικός Δείκτης:732.020.89%
EUR/USD: 1.121

Νέα Σμύρνη: Με επέμβαση των ΕΚΑΜ έληξε η ομηρία του πατέρα

  • ( UPD -25/04/2019 09:01 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Με επιχείρηση των ΕΚΑΜ λίγο μετά τις 8 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έληξε το πολύωρο θρίλερ στη Νέα Σμύρνη με έναν πατέρα να βρίσκεται όμηρος του γιου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία οι άνδρες των ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη και προσπάθησαν αφενός να απελευθερώσουν τον ηλικιωμένο άνδρα και αφετέρου να συλλάβουν τον 35χρονο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ο 35χρονος ο οποίος κρατούσε ένα μαχαίρι κατάφερε να τραυματίσει ελαφρά τον πατέρα του πριν τελικά οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν.

Ο πατέρας του δράστη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ελπίς» για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο 35χρονος αναμένεται να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική.

 

Τι προηγήθηκε

Το πολύωρο θρίλερ στο διαμέρισμα της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη ξεκίνησε στις 17:30 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης αφού, κατά πληροφορίες, ο 35χρονος καβγάδισε με τους γονείς του κρατώντας όμηρο τον πατέρα του τον οποίο απειλούσε με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος γιος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έχει νοσηλευθεί κατά καιρούς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα διέκοψε την φαρμακευτική του αγωγή.

Πηγή: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required