Γενικός Δείκτης:844-1.09%
EUR/USD: 1.1225

Νέα δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη: Για την τρίτη θέση «παλεύει» η Νοτοπούλου

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Σαφές προβάδισμα έναντι των ανθυποψηφίων του για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης διατηρεί ο Νίκος Ταχιάος, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για το «Πρώτο ΘΕΜΑ», που διεξήχθη το διάστημα 20-23 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιος συγκεντρώνει ποσοστό 23,4% στην πρόθεση ψήφου, ακολουθούμενος από τον Γιώργο Ορφανό με 12,5%. Τρίτη έρχεται η «εκλεκτή» του Μεγάρου Μαξίμου, Κατερίνα Νοτοπούλου, με ποσοστό 11,7%, ενώ ακολουθούν ο Σπύρος Βούγιας με 8,4%, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 8,2% και ο Κώστας Ζέρβας με 6,4%.

Ο κ. Ταχιάος διατηρεί ευρύ προβάδισμα έναντι της Κατερίνας Νοτοπούλου, σε περίπτωση που οι δυο τους περάσουν στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της ΝΔ έχει ποσοστό 49,7%, ενώ η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 21,9%.

Μικρότερο είναι το προβάδισμα του κ. Ταχιάου έναντι του Γιώργου Ορφανού, σε περίπτωση που οι δυο τους περάσουν στον δεύτερο γύρο -37,6% έναντι 30%. Η κυρία Νοτοπούλου χάνει και σε περίπτωση αναμέτρησης με τον Γιώργο Ορφανό, ενώ ο κ. Ταχιάος θα κέρδιζε και σε μια αναμέτρηση με αντίπαλο τον Σπύρο Βούγια.

Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-1

Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-2

Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-3

Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-4

Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-5

Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-6

Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-7

Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-8

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required