Γενικός Δείκτης:844-1.09%
EUR/USD: 1.1216

Λαμία: Υπάλληλοι σούπερ μάρκετ έδιναν σε Ρομά τρόφιμα που είχαν κλέψει από τη δουλειά τους

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Οι τέσσερις εργαζόμενοι ισχυρίζονται πως έχουν πέσει θύματα μεθόδευσης από την πλευρά της εταιρείας η οποία τους χρησιμοποιεί για να προχωρήσει σε απολύσεις
Τα ιμάτιά τους διαρρηγνύουν ότι είναι αθώοι τέσσερις υπάλληλοι σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στη Λαμία, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι έκλεβαν είδη μαναβικής, κατεψυγμένα και άλλα τρόφιμα τα οποία έβγαζαν από το καταστήμα ως αλλοιωμένα και τα παρέδιδαν σε πέντε Ρομά και δυο αλλοδαπούς!

Και οι 11 συνελλήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας παρουσία στελεχών της αλυσίδας και, μετά την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν.

Οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ είχαν ενημερώσει τους αστυνομικούς ότι οι υπάλληλοι έκλεβαν τα είδη τους τελευταίους πέντε μήνες.

Ωστόσο, οι τέσσερις εργαζόμενοι ισχυρίζονται σύμφωνα με το tvstar.gr, πως έχουν πέσει θύματα μεθόδευσης από την πλευρά της εταιρείας η οποία τους χρησιμοποιεί για να προχωρήσει σε απολύσεις.Στην δικογραφία φέρονται ότι εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα και η προανάκριση συνεχίζεται.

Πηγή: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required