Γενικός Δείκτης:844-1.09%
EUR/USD: 1.1269

Παυλόπουλος: Να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε

  • Print
Προσθήκη σχολίου

«Καλούμαστε να ψηφίσουμε σε μια περίοδο κατά την οποία δυνάμεις λαϊκισμού και ρατσισμού επιβουλεύονται ευθέως και απροκαλύπτως το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και επιχειρούν να το κατεδαφίσουν», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Σε μια περίοδο κατά την οποία άλλοι λαοί χωρίς να έχουν υποστεί θυσίες εγκαταλείπουν δυστυχώς τον σκάφος της Ευρώπης αποδεικνύοντας ότι ταξίδευαν σε αυτό με σημαία της ευκαιρείς σε αυτό.

Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε με την ετυμηγορία μας πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε, ότι είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλουμε στο μέτρο που μας αναλογεί για την ενοποίηση της Ευρώπης προκείμενου η ΕΕ να διαδραματίσει τον ρόλο που της αναλογεί όχι μόνο για τους λαούς της αλλά για να διαδραματίσει ένα δημιουργικό πλανητικό ρόλο ευεργετικό για ολόκληρη την ανθρωπότητα», κατέληξε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required