Γενικός Δείκτης:847.36-0.35%
EUR/USD: 1.1212

Πρωτιά Ταχιάου στη Θεσσαλονίκη - Θρίλερ για τη δεύτερη θέση

  • ( UPD -26/05/2019 23:12 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Με σαφές προβάδισμα φαίνεται ότι περνά στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Ταχιάος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Singular Logic,επιβεβαιώνοντας τόσο τις δημοσκοπήσεις όσο και το exit poll.

Μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή έστειλε ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Όπως είπε ο κ. Ταχιάος θα κοιμηθεί ήσυχος και θα περιμένει αύριο τα τελικά αποτελέσματα. «Αυτό που ξημερώνει θα είναι μια συζήτηση στην πόλη».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως είναι «σίγουρος για την νίκη την επόμενη Κυριακή».

«Θα είμαι δίπλα τους σε ένα δρόμο συσπείρωσης και ενότητας. Δεν με ενδιαφέρει ο δεύτερος, με ενδιαφέρουν οι πολίτες», σημείωσε.

Την ίδια ώρα, η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται στην τρίτη θέση, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 6,53%, με δεύτερο τον κ. Ζέρβα.

Αναλυτικά, στο 6,53% της ενσωμάτωσης ο κ. Ταχιάος έρχεται πρώτος με 23,07% (11 έδρες), ο κ. Ζέρβας δεύτερος με 14,61% (7 έδρες), η κυρία Νοτοπούλου λαμβάνει 14,07% (7 έδρες), ενώ ακολουθεί ο κ. Οργφανός, με 13,37%. ανώς, με 13,52%.

Ακολουθούν ο πρώην υπουργός Σπύρος Βούγιας με 7,43%, ο κ. Ψωμιάδης με 5,39%, ο κ. Ζαριανόπουλος με 4,35% και ο κ. Κυριζίδης με 2,70%.

dhorrrrrr.jpg

Πηγή: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required