Γενικός Δείκτης:850.370%
EUR/USD: 1.1236

Ο καυγάς ζευγαριού ηλικιωμένων στη Λάρισα, έστειλε και τους δυο στο νοσοκομείο

  • Print
Προσθήκη σχολίου


Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι, ήρθε στα χέρια ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στη Λάρισα το μεσημέρι της Τρίτης και μάλιστα συνεπλάκησαν τόσο άγρια, ώστε κατέληξαν και οι δυο στο νοσοκομείο με τον άνδρα σοβαρότερα τραυματισμένο!

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη μέση του δρόμου, αλλά σχεδόν αμέσως αντί για «βαριές» κουβέντες άρχισαν να ανταλλάσσουν... χτυπήματα! Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι η γυναίκα άρπαξε ένα βαρύ αντικείμενο και χτύπησε με αυτό στο κεφάλι τον άντρα!

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε αιμόφυρτους και τους δυο και τους μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου ο ηλικιωμένος παρέμεινε για νοσηλεία ενώ η σύζυγός του αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required