Γενικός Δείκτης:681.03-1.24%
EUR/USD: 1.18

REDEX: Ανάπτυξη σε τουριστικά έργα με χαρτοφυλάκιο 30 εκατ. ευρώ

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Στην περαιτέρω επέκτασή της στο χώρο των τουριστικών έργων η REDEX Α.Ε., του ομίλου Κοπελούζου, έχοντας αναλάβει την τελευταία διετία έργα άνω των 30 εκατ. ευρώ. 

Η εταιρεία περιλαμβάνει ήδη στο χαρτοφυλάκιο της, κατασκευές και ανακαινίσεις ξενοδοχειακών μονάδων 4 και 5 αστέρων, καθώς και boutique ξενοδοχείων και πολυτελών καταλυμάτων ανά την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων έχει ολοκληρώσει την ανακατασκευή του Makedonia Palace στην Θεσσαλονίκη, του Domotel Kastri, του Sunday Suites στην Οία, ενώ αυτή την περίοδο έχει αναλάβει και κατασκευάζει το Almyros Beach στην Κέρκυρα και το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της αλυσίδας Canaves Oia στην Σαντορίνη.
Eπί θύραις βρίσκεται η επέκταση και ανακατασκευή δυο επιπλέον ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και η δημιουργία boutique τουριστικών καταλυμάτων και συγκροτημάτων τουριστικών βιλών.

Όπως επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της REDEX, κ. Κωνσταντίνος Τερζητάνος (φωτ.), η εταιρεία εξειδικεύεται στην ανέγερση και ανακαίνιση ξενοδοχείων και, πέραν του μηδενικού δανεισμού, διαθέτει πελατοκεντρική αντίληψη, λύσεις ‘’με το κλειδί στο χέρι’’, value for money υπηρεσίες και εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό: «Η οργάνωση της εταιρείας μας δίνει την δυνατότητα τήρησης σφιχτών χρονοδιαγραμμάτων και την υποστήριξη υψηλών στόχων των πελατών μας. Η REDEX είναι μια εταιρεία προσανατολισμένη αποκλειστικά στα ιδιωτικά κτιριακά έργα και γι΄ αυτό άλλωστε δεν συμμετέχει σε έργα του δημοσίου. Η REDEX αναλαμβάνει τη συνολική ευθύνη και συντονισμό των έργων, από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο, με απόλυτη διαφάνεια ενεργειών».

Σημειώνεται ότι η REDEX, πέραν της κατασκευαστικής δραστηριότητας της, εξειδικεύεται και στους τομείς της διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων (Facility Management) όπου μεταξύ άλλων έχει αναλάβει την τεχνική συντήρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και εξοικονόμησης ενέργειας (Energy Saving) σε φορείς που διαθέτουν κάθε είδους εγκαταστάσεις, για παραγωγικούς, εμπορικούς οικιστικούς και επενδυτικούς σκοπούς.

Η REDEX ιδρύθηκε το 2003 και εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών, εκμεταλλευόμενη τις οικονομίες κλίμακας που επιτυγχάνονται χάρη στην συμμετοχή της σε πολυάριθμα έργα. Στην σημερινή της μορφή η εταιρεία, έχει προσθέσει στο ενεργητικό της, μακροχρόνιες συνεργασίες αμοιβαίου οφέλους με μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και οργανισμούς, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν την εμπειρία της REDEX στο χώρο και την αποτελεσματικότητα στην παροχή των υπηρεσιών της. Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής της, η εταιρεία επενδύει σταθερά στην κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της με σκοπό την ενσωμάτωση καινοτόμων μεθόδων και διαδικασιών που ενισχύουν την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών που προσφέρει προς τους πελάτες της. Τα τελευταία έτη της κρίσης, η REDEX επιδεικνύει μια σταθερή αύξηση του αριθμού των πελατών και του κύκλου εργασιών της και βασιζόμενη σε σταθερές βάσεις αποτελεί εγγύηση για κάθε συνεργάτη της.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required