Γενικός Δείκτης:681.03-1.24%

REDS: Έκδοση Οικοδομικής Άδειας επέκτασης του SMART PARK

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η εταιρεία REDS Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις αναφορικά με το Εμπορικό Πάρκο SMART PARK στα Σπάτα, που αναπτύσσει η θυγατρική της εταιρεία “ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.”.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, η Εταιρεία ενημερώνει πως η οικοδομική άδεια την οποία είχε αιτηθεί για την κατασκευή συγκροτήματος κτιρίων επιφανείας 15.500 τ.μ. ως τμήμα της Β' Φάσης ανάπτυξης του Smart Park, εκδόθηκε από τις αρμόδιες Αρχές. Κατ' επέκταση η θυγατρική της, “ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.”, προτίθεται να εκκινήσει το επόμενο διάστημα σταδιακά την υλοποίηση, επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις του Smart Park, προκειμένου να καλυφθεί η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση. Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή νέο κτίριο επιφανείας περίπου 800 μ2, ώστε να καλυφθούν υπάρχουσες ανάγκες καταστημάτων και χώρων εστίασης, ενώ το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών Εμπορικής Μίσθωσης του Smart Park ανέρχεται στο 100%.

Περαιτέρω, στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Smart, ξεκίνησε πρόσφατα η λειτουργία του πλήρως ανακαινισμένου Hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ καθώς και του καταστήματος λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ BSB.

Αναλυτικότερα:

- σε χώρο που μισθώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και με διακριτικό τίτλο «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», λειτουργεί πλέον κατάστημα συνολικής επιφανείας περίπου 5.900 τ.μ., το οποίο διαθέτει χώρους πώλησης περίπου 4.000 τ.μ. και επιπλέον υπόγεια αποθήκη περίπου 1.200 τ.μ.

-σε χώρο επιφανείας περίπου 264 μ2 που έχει εκμισθωθεί στην εταιρεία «B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» και διακριτικό τίτλο «B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» λειτουργεί πλέον κατάστημα λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ BSB.

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required